Hei, og lenge siden sist! Jeg har lyst til å begynne å blogge smått igjen, nå som jeg skal til USA og bo der i noen år - og veien fra nå til jeg er der og slikt. Jeg har laget meg en blogg på wordpress, vanessamonstad.wordpress.com - men jeg forstår ingenting av oppsettet, gjør jeg det riktig, hvordan endrer jeg design?? Jeg har vært vant med blogg.no siden 2009 når jeg først startet, så er en forskjell.

Pluss, hvordan kan jeg få noen av mine innlegg her over til wordpress? Setter pris på hjelp!
Hei alle sammen! Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget, og jeg er ikke helt sikker på om jeg skal starte igjen heller.. men jeg begynner smått og ser hva jeg får til! Dette året har jeg opplevd mye. Jeg bodde jo i Brazil i tre måneder som kanskje noen av dere vet, jeg fikk meg jobb på Munchies, nye venner, sluttet på jobben, skulle til California og studere i August men droppet det, og nå sitter jeg her i leiligheten min på American College of Norway i Moss og blogger. Hvis dere lurer på hva skolen handler om, just google it. Anyway, jeg har fått meg jobb på Infografikk også, der jeg er under opplæring. Kjempe gøy! Så nå er jeg fullt igang med studier, leilighet på ny plass, og ny jobb. Spennende!

Jeg har tenkt mye på bloggingen, og har en hel haug med opplevelser og bilder jeg ikke har fått dele. Jeg savner å vise dere innkjøp, fortelle om min dag og slikt - men det tok for mye jobb for meg og jeg følte jeg fikk lite tilbake. However, så kanskje jeg tenker å prøve meg på nytt. Vi får se, og følg med. Ellers er jeg veldig aktiv på instagram om dagen, vanessamonstad heter jeg der!

Jeg stakk også innom for å vise dere noen kjempefine produkter jeg fikk tilsendt fra Rosegal.com! De har fine produkter og produktene er akuratt i virkeligheten som på bildene, og av god kvalitet. Likte dem kjempe godt! Synd at jeg ikke har badet en eneste gang i sommer, men fint og ha til en annen gang. Den første bikinien er jo ganske lik en jeg har sett Kylie Jenner i en gang.. hmm :) Jeg fikk også en kul skinncaps dere ser bilde av lenger nede. Anbefaler dere å ta en titt!

Bikini 1 HERE - Bikini 2 HERE


Link til capsen HER!
 

Jeg ønsker alle mine lesere lykke til med skoleåret/eller jobb, så skrives vi sikkert snart. Må få tilbake motivasjonen! 

xx
Hei alle sammen, lenge siden sist! Jeg er nå i Joao Pessoa, på andre siden av jorden. Føles ganske rart ut egentlig!! Jeg skulle (har) flytte hit, og egentlig være her i 6 mnd+, men jeg fikk ikke opphold lengre enn tre måneder. Det var trist, men da kommer jeg tilbake til Norge til jul og nyttår i allefall! 

Jeg kom hit den 16 september, og har hatt litt problemer angående adapter til macen for å lade, og internett. Idag fikk vi endelig internett i leiligheten vår! De første to ukene bodde vi på en landsby som het Lucena. Der var det utrolig fint, men jeg ble nesten helt syk av myggen. Deretter flyttet vi hit i den nye leiligheten, og jeg har mitt eget rom med en kingsize bed, aircondition og eget bad! Føler meg som hjemme.

Jeg hadde bursdag den 3 oktober, og da feiret vi med å dra til Pipa. Se den utsikten da, utrolig vakkert! Selve Pipa sentrum var noe alle må oppleve i livet sitt, små, fargerike, spesielle gater med fult av liv. Pipa er ett av favorittstedene mine i Brazil sålangt!

Jeg har masse bilder til dere, men nå som jeg endelig har fått nett har jeg en del å gjøre. Kommer til å blogge masse her, følg med! Ha en god natt videre. Og by the way, klokken er 19:56 her nå, så er noen timer forskjell haha!

Hei alle sammen! For noen dager siden fikk jeg en spennende pakke fra Zaful.com, med noen plagg jeg var så heldig og fikk hjem til meg. Zaful.com (link) er en nettside med alle klær du kan tenke deg! Kjempe fine plagg som passer alle, det tok meg seriøst en hel dag å velge akuratt disse plaggene - det var så mye fint! Er helt forelsket i denne bomber-jakken, og har hatt lyst på denne lenge. Den sitter som et skudd og er så fin!


Jakken er perfekt å bruke for å "piffe" opp en casual outfit, og den er av god kvalitet! Materialet er polyester, dersom noen lurer på det. Dette er en sikker vinner i skapet mitt, og den kommer jeg til å bruke ofte! Dyr var den heller ikke, og jeg bestilte meg også to body-chains, en i gull og en i sølv. Disse er kjempe fine, og ikke minst billige! 3 dollar!

Bomberjacket: HERE (link)

Body chain: HERE (silver) HERE (gold)

Hei igjen! Denne uken har jeg vært veldig flink og trent hver dag, pluss at jeg var i Oslo fra Torsdag til Mandag og besøkte fine venner. Hatt det kjempe fint! Og over til overskriften, jeg flytter Onsdagen som kommer til Brazil! Jeg skal flytte til João Pessoa, Paraíba oppe i Nord, og kommer til å bo der i hvertfall til Januar/Februar. 

Det blir godt å bruke friåret fornuftig og reise, det er ikke hvert år man har muligheten til å bo gratis hos familien i Brazil og kose seg der. Når jeg drar ned dit skal jeg ta noen kurs/classes(?) og lære meg mer portugisisk! Nede der snakker jo ingen engelsk, haha! Nå skal jeg legge meg, så blogges vi mer senere - og i hvertfall fra Brazil! Sov godt, alle!
Let's talk about hair!! Jeg har det siste året fått kjempe fine kommentarer om håret mitt, og hvordan det har endret seg. Dere som har fulgt meg lenge, vet vel at jeg knakk av håret mitt i 2011? og jeg klippet håret mitt kort i 2009. Siden den gang har jeg slitt med håret og hatt hundre farger i det. Ifjord bestemte jeg meg for å roe ned på bruk av rettetang og hårprodukter som var skadelig for håret mitt, og klippet det "kort" en siste gang. (som vist på bilde 1).

Etter det begynte jeg å stripe håret på Saga frisør, og i februar ble jeg for første gang på mange år kjempe fornøyd med håret mitt! (bilde 2). Jeg har vært flink med å kure håret, ikke rette det, bruke masse olje og pleie det kjempe mye. Det tok meg ett år og få håret som vist på bilde 3.

Etter eksamensperioden i Juni, farget Lisa på Saga frisør håret mitt og sjekk forskjellen under! Altså, jeg var kjempe fornøyd med håret på det første, men gud så flink hun er! Jeg går til Lisa hver gang, for hun vet hvordan jeg vil ha det, og mestrer det. Hun er en kjempe flink frisør jeg kommer til å gå til i mange år fremover.Jeg gikk til Lisa på Torsdagen som var, for å ta etterveksten og lysne håret enda mer. Jeg ble strålende fornøyd, og har nå en fin grå-tone i håret mitt. Jeg skriver ikke dette for noe sponsing, hun er lærling på frisørsalongen pappa jobber på, men jeg har fått mange spørsmål om hvem som farger håret mitt, og før-etter bilder. Slik ser det ut nå:

Nå er håret mitt kjempe langt og kjempe sunt! All ventingen med lange ettervekster og orange hårfarge var verdt strevet!! Hva synes dere?

Dagene i friåret går. Og det er så mye jeg vil skrive her, men jeg må begrense meg. Ikke noe ille i det hele tatt, men iblant synes jeg det er litt trist å tenke på at man ikke kan skrive hva man vil på en blogg lenger, brått kan den minste ting få konsekvenser. Jeg skulle gjerne fortalt om alle mine planer, fremtidsplaner og ønsker - men det er ikke noe alle burde vite dessverre. Høres jo ut som jeg ha friheten til å skrive syke ting på bloggen, men det er ikke sånn i det hele tatt haha. Det som er sant derimot, er at dersom du er "svak" og skriver dine problemer på bloggen, kan noen rakke ned på deg og gjøre vondt verre. Derfor skriver jeg aldri mine følelser her, for blogging har dessverre blitt noe helt annet enn det det var før. Jeg er allikevel takknemmelig for alle som klikker innom her hver dag, jeg setter pris på hver og en av dere!

Enough of that, hvordan går det med dere fortiden? Det går egentlig supert med meg, bortsett fra at jeg enda ikke har fått noen jobb. Det ønsker jeg meg veldig, og håper jeg er heldig snart. Vi ses senere!! Ha en fin dag!
Hei igjen! Jeg har et lite prosjekt nå der jeg har lagt alt inn på harddisken min, og skal bytte ut min Macbook. ENDELIG! De som har lest min blogg over tid vet nok hvor mye problemer jeg har hatt med internett og macen, så nå håper jeg det varer en stund før jeg har problemer igjen!

For litt siden var jeg modell for Sylwia hos Headmasters Torvbyen, hun driver sitt eget sted inne på Headmasters der hun legger vipper og negler. Husker noen at jeg satt på vipper hos henne før? Hun er kjempe flink! Anyway, jeg var modell på fransk manikyr, og jeg synes det ble veldig fint! Anbefaler dere å bestille en time om du har lyst på fine negler etter ditt ønske, eller vippe extension. 

Idag har jeg søkt litt jobber! Jeg skal jo ha ett friår nå, så da har jeg lyst til å jobbe og spare opp penger. Til neste år vurderer jeg å studere i utlandet, har dere noen erfaring med det?//Alle bilder er tatt av meg


Hei! Nå sitter jeg på flyplassen i Ålesund med kursen hjemover. Skulle ønske jeg kunne være her mye lengre, men jeg må hjem og levere litt jobbsøknader og ordne opp i ting jeg har utsatt! Når jeg er her oppe blir jeg så rolig, det er aldri sånn at jeg gleder meg til å dra hjem her ifra. Allikevel vil jeg ikke bo her permanent, jeg liker byen - men det er noe med den fine naturen og forskjellen på menneskene her pluss at familien min er så snille mot meg og gode. Nå begynner boardingen!! Snakkes senere :)
Hei alle sammen! Jeg er så frustrert, drev i går og gjorde om litt på html kodene i designet, og nå går det ikke ann å kommentere på bloggen min!! Generelt ser designet kjempe dårlig ut nå, det er under oppussing, og headeren er også midlertidig. Noen som vet hva som kan være årsaken? Litt kjipt å få 0 kommentarer på hvert eneste innlegg, men det er jo fordi det ikke går ann å kommentere eller komme seg inn i kommentarfeltet. Lurer på å bytte fra blogg.no også, jeg syns det nye systemet har blitt så vanskelig og jeg vil heller ha en annen plattform egentlig. Minuset er at da er jeg ikke på noen toppliste, men vi får se hva som skjer.

Videre idag skal jeg spise god mat med Oldemor og kose meg min siste dag på Hareid. Kos dere masse, vi snakkes!

//Alle bilder er tatt av meg - vanessamonstad @ vsco
DESIGNET ER UNDER OPPUSSING!! (derfor kan ting som bilder og tekst se annerledes ut og enkelte ting være borte)

Hei! Jeg har fått noen spørsmål om hvilken sminke jeg bruker til hverdags, og spesielt hvilken type foundation jeg bruker. Når det kommer til concealer og foundation bytter jeg dette ganske ofte, har aldri hatt et foundationmerke jeg er superfornøyd med og kjøpt samme i flere år, men jeg kan fortelle dere hvilke produkter jeg bruker til en typisk hverdagslook!Ansikt: Smashbox photofinish primer (varierer mellom pore minimizing, grønn og gjennomsiktig primer), Smashbox studio skin foundation, Mac pro longewear concealer, Too faced chocolate soleil pudder og Anastasia contour kit. Til highlight bruker jeg den i contour kitet eller Mary-lou.

Øyne/bryn: Varierer mellom en Chanel, Loreal og Benefit's They're real maskara, Sensai eyeliner (ANBEFALES!!!) og skal jeg piffe meg opp litt ekstra bruker jeg Naked Basics paletten med fine, naturlige farger. Til Bryn bruker jeg Anastasia Dipbrow i fargen Dark Brown, Anastasia brynspudder og enten BDB brow gel, eller brow gel fra Kicks. Synes faktisk den fra Kicks er best, bryna sitter hele dagen!

Lepper: Til hverdags liker jeg å bruke Mac Velvet Teddy, eller Mac Hue. Har også noen superfine fra Maybelline nå som er supermatte og fine, heter Color drama og finns i kjempe fine farger! Jeg har i rød, nude og plommefarget.

Utstyr: Jeg bruker ALLTID den orginale beautyblenderen til foundation, og ofte også til blending av krem contour. Ellers bruker jeg børster fra Real Techniques som jeg er kjempe fornøyd med. Ønsker meg veldig børstene fra den nye kolleksjonen da, haha!

Noe dere lurer på? Bare å kommentere med ønsker om evt innlegg jeg skal skrive :)
Nå kommer det... Alle mødres mareritt (I hvertfall min mor!) - tatoveringer!! Jeg har i flere år samlet masse fine tatoveringer i mapper på macen og gledet meg kjempe masse til jeg kunne ta en selv. Jeg tok min første tattovering den 28 April, rett etter rulling med bussen i Oslo, haha! Jeg tok "Non ducor duco" (latin) som betyr "I am not led, I lead". For meg betyr denne tatoveringen at jeg leder meg selv, tar mine egne beslutninger og at ingen kan bestemme over mine valg. Høres kanskje rart ut, men jeg synes den har en fin betydning for meg. 

Den andre tatoveringen jeg tok var i Magaluf, riktignok på et profesjonelt sted!!, og det står "For a dreamer, night's the only time of day". Det er masse forskjellige definisjoner på hva denne tatoveringen egentlig betyr, men for "a dreamer" er natten den eneste tiden av døgnet, om dere skjønner. Denne fonten er custom-made for meg, så ingen har lik! Jeg anbefaler New Empire tatoveringsstudio i Magaluf, kjempe søt og hyggelig fyr som gir en god pris. Denne kostet 900 norske kroner, og gjorde helvettes vondt!! 

Jeg skulle egentlig ha en kjempe lang meningsfull tekst om hvordan samfunnet/verden har blitt, jeg ELSKER den teksten og den er ikke så kjent, men jeg er kjempe glad jeg ikke tok den, for den var på minst 11-12 linjer, og ettersom to linjer gjorde så vondt at jeg ristet og slet med å puste, så var det nok en mening med det. Den jeg tok på armen var ikke vond i det hele tatt, typ skala 3/10, mens ribbeinet var 10/10. Tok heldigvis rundt 10 minutter da, haha!

Dere vet hvordan det er med tatoveringer - man klarer ikke stoppe!! Jeg er mer den jenta som har lyst på noe lite/eller et stort fint motiv. Jeg tror ikke jeg skal ha mer tekst, ettersom jeg har to med tekst nå. Mamma vil ikke jeg skal ta noen flere, men hvem mor vil vel det? Jeg beklager mamma, haha! Jeg har samlet noen bilder av mine favoritt tatoveringer jeg har lyst til å ta, gjerne fortell meg hvem dere synes er fine, eller om dere vet om enkelte steder på kroppen som er veldig vonde, haha!Hva synes dere? Har du noen tatoveringer?
Hei! Etter Magaluf har jeg brukt tiden på venner og vært ute, tror faktisk dette har vært den sommeren der jeg har vært minst på Macen noensinne. Macen har syke problemer også, så jeg må nok tilbake på Noroff og få den restarta, eller en ny mac. Er det flere enn meg som hater å overføre ting på harddisk? Er veldig slitsomt for meg som har 20-30 tusen bilder jeg må sortere og få inn i riktige mapper, så føre inn igjen når macen er klar. UFF!! 

Nok om det, Her om dagen unnet jeg meg selv litt nettshopping, og endte opp med noen fantastiske produkter jeg trengte påfyll av, og noen nyheter. Sensai eyelineren er den beste jeg noen gang har prøvd!! Noen innlegg tilbake sa jeg at jeg fortsatt er på jakt etter den beste eyelineren, nå har jeg funnet den! Prøvde også contour kitet fra Makeup Mekka for første gang, jeg gir det typ 6-7/10. Litt vanskelig å blende ut, og man trenger anastasia kitet over synes jeg, men vil kjøpe det igjen! Hvis noen lurer så kjøpte jeg Mac leppestiften i Velvet Teddy, og jeg har også Whirl liplineren (=kylie jenner style) haha! Hvis det er noen spørsmål om produktene så bare kommenter <3 Ha en kjempe fin dag videre!
Hei alle sammen! Jeg kom hjem fra en kjempe morsom uke i Magaluf igår, og det var virkelig den beste ferien jeg har vært på! Jeg dro med Magnus, min barndomsvenn, og det var alt for gøy. Vi opplevde omtrent alt, dro på BCM som er den 5 beste klubben i hele verden, tattoveringer, massevis av god mat og drikke - og ikke minst et sykt hotell! Jeg anbefaler virkelig BH mallorca til alle ungdommer som skal til Magaluf, det er et hotell som er nylig renovert og skreddersydd for ungdommer med gratis wifi over hele hotellet (wifi som faktisk funker!!), konsertscene med kjente artister hver eneste tirsdag og torsdag, all inclusive barer og restaurant som er åpent hele tiden med GOD MAT!!, mange bassenger, syke sklier og en syk beach club.

Det hotellet hadde også utrolig kule rom, jeg har faktisk ingenting negativt å si om hotellet i det hele tatt. BCM var helt sinnsykt, Tinie tempah, showtek og afrojack var der mens vi var i magaluf. Jeg anbefaler dere faktisk å dra ut på BCM etter klokken to på natten, for artistene kommer aldri før 3-4 på natten. Så litt kjipt om du betaler 50 euro som oss og drar klokken 12, men ikke holder ut til klokken 4 hehe! Ellers er magaluf kjempe bra, men vi sparte mange tusener på all inclusive på hotellet. Mat blir dyrt i lengden, og shopping bør du glemme om du er i maga. Du bør heller kjøpe alkohol og inngang til klubber, for det koster også i lengden! Grabbarna grus er det værste opplegget jeg har vært på, norske priser og uhyggelige vakter. Pluss at hvis du går utenfor området må du betale penger for å komme inn igjen - og den beskjeden får du ikke på forhånd :-)!

Nok snakk, skriver nok et innlegg om det senere, her er noen bilder!
Må takke mamma og pappa for sponsing av ferien, og Magnus for at han ville være med! Det hadde ikke vært det samme uten deg! Hvis dere har noen spørmsmål gjerne kommenter. OG følg meg på vsco by the way!! http://vanessamonstad.vsco.co :-)
How great!! Jeg skrev kjempe masse i dette innlegget, og trykket på en feil knapp her på blogsoft, så gikk alt bort :D!! haha.. Utrolig irriterende med det nye designet inne der man skriver innlegget forresten, skjønner svært lite. Anyway, noe av det jeg skrev i det super gode innlegget jeg akuratt mistet, var at jeg elsker at jeg har sommerferie, at Noroff er en kjempe god skole med supre lærere og fag, at jeg kommer til å savne den morsomme klassen min, og at jeg skal ta et friår der jeg skal jobbe og reise litt. Fader, haha!

Ellers har jeg fått meg en ny bil!! Denne får jeg og bestemor fra Onkel, det er kjempe snilt! Vet ikke om det er innenfor, men slenger med et bilde av vitnemålet mitt!! Jeg er så utrolig stolt av meg selv av å få over 5 i snitt for tredje året påbygg!! Og er evig fornøyd med eksamenskarakterene mine! Eneste fagene under 5 i år var Norsk skriftlig og nynorsk (4 i begge) og Matte der jeg fikk 2. Matte er jeg helt håpløs på, men det at jeg kan det basice hjelper ikke på prøver og tentamener.. Har fått utrolig mange 3 ere i matte i år, så ble faktisk litt overrasket da jeg fikk 2 på kortet, men men! Norsk er også et utrolig vanskelig fag på videregående, og har utrolig mange høye krav - så 4 regner jeg som en 6 for meg selv :)Fraværet mitt har også utviklet seg utrolig på disse tre årene! Jeg var borte en gang i russetiden da jeg trodde jeg hadde fått hjernehinnebetennelse, men det var flask alarm heldigvis! Ellers drar jeg på skolen uansett hvor dårlig jeg er, og fullfører dagene. Noe som er litt annoying er at karakterer fra 1 og 2 klasse står der, noe som ser ut som jeg har masse treere. Som sagt har jeg utviklet meg mye, så håper evt høyskole eller arbeidsgiver ser på det slik - som en utvikling!

Er du fornøyd med ditt vitnemål? :)
Hei alle sammen og god sommerferie! I det siste har det vært siste innspurt med både Norsk, Medie og Bilde eksamen! Jeg var så heldig og fikk Bilde igjen istedet for matte osv, og endte opp med 5 i Norsk eksamen skriftlig, 6 på medie eksamen i foto, og 5 på Bilde eksamen (også foto). Hadde en veldig streng sensor på Bilde eksamen, hadde vært moro å fått 6 en gang til, men jeg sier meg fornøyd!

Jeg er en veldig busy person som alltid har flere baller i luften, og nå som sommeren er her har jeg veldig lyst på en fin, solbrun farge uten alt strevet. Jeg ble kontaktet av Cocoa Brown og har nå prøvd deres 1 Hour Tan Mousse, og har tatt bilder for å vise dere hvor fint det ble! Dette er et selvbrunings merke som mange kjendiser bruker, blant annet Kylie Jenner postet et bilde her om dagen der hun hadde brukt likt produkt som meg! Moro!

Jeg fikk en Self Tan Applicator Mitt som gjorde jobben så utrolig enkel! Jeg har aldri prøvd en slik "mitt" før, utrolig nok. Har alltid tatt på selvbruning med plastikkhansker eller...mine egne hender.... og det har alltid endt opp med å se stygt ut. Derfor var jeg litt skeptisk på dette, men denne gangen gjorde jeg det riktig! Jeg skrubbet kroppen, tok på fuktighetskrem på tørre områder, og påførte. Så hadde jeg på selvbruningen i 2-3 timer før jeg dusjet den av, og så ble brunfargen gradvis mørkere. Ett tips er selvfølgelig å påføre hver dag, dusje av etter 3 timer - alt etter ønsket brunfarge. 

Resultatet under er etter to påføringer!
Over her har jeg vrengt skjortsen jeg hadde på hele dagen mens selvbruningen satt på - og den smittet ikke av i det hele tatt! Den lukter også godt i forhold til andre selvbruninger! 1 hour tan som jeg prøvde sitter på opp til en uke, noe jeg også kan bekrefte! I love this product! En kjapp vei til deg som ikke har tid til å slikke solen. Jeg opplevde ikke denne som orange i det hele tatt, noe som også er kjempe bra!

Klikk deg inn på Cocoa brown sin hjemmeside HER, eller instagrammen HER. Jeg gir det 10/10 innen selvbruning!


Nå er det eksamenstider = naturligvis mindre tid med meg selv og andre. Jeg ble ikke trekt opp i Naturfag idag, men det kan godt hende jeg kommer opp i Naturfag andre runden eller matte. Selv håper jeg på Historie, for det er jeg veldig god i! Hadde også norsk eksamen som alle andre på fredag, og jeg synes den gikk helt okei. Får håpe på det beste!

Tenkte å stikke innom, moro at så mange leser bloggen min når jeg brått kommer å oppdaterer! Det får motivasjonen opp! Kos dere masse, og lykke til på eksamen. 

For en måned siden (ca) tok jeg min første tatovering. "Non ducor duco" (latin) som betyr "I am not led, I lead". Det var ikke sånn at jeg hadde ønsket meg denne lenge, så et var et skikkelig impuls"kjøp"! Hva tatoveringen betyr derimot er noe jeg føler passer til meg selv. Jeg er min egen sjef, jeg tar mine egne valg i livet og min egen vei. For meg betyr dette ordtaket mye. Selve tatoveringen synes jeg ikke gjorde noe særlig vondt, bortsett fra da hun skulle "rundt" bokstavene. Da føltes det ut som en skalpell som skjærte rundt i sirkel, haha! Dere har sikkert hørt det, men lyden av tatoveringsmaskinen er mye værre en selve smerten. Jeg har ikke noe særlig planer for flere tatoveringer, men de jeg har sett på er minimalistiske og fine. Hva synes dere? Har du tattovering?
Hei alle sammen! Jeg satt og rydder i sminken min her om dagen, og kom over produkter jeg aldri har brukt, og produkter jeg har vært svært misfornøyd med! Overraskende nok er de fleste produktene anerkjente merker, noe som kanskje kommer til å overraske dere. Derfor tenkte jeg nå å slenge inn bilder med skjønnhetsprodukter jeg angrer på at jeg har kjøpt! Dette er selvfølgelig erfaringer etter hvordan jeg syns det ser ut på, hvordan det dekker og hvordan produktene har fått huden min til å reargere, så det kan godt hende maaange andre er super fornøyde med disse, men selv jeg som aldri får kviser, har fått utbrudd av mange av disse. Here we go! (Skriver om produktene under bildene)Her ble jeg så utroolig skuffet! Alle elsker vel Mac leppestifter, og fargen "Diva" er så utrolig fin - men for et helvette å påføre? Denne er så matt at den er hard (noe som sikkert er meningen), men ettersom fargen er såpass sterk, blir det kjempe vanskelig å påføre. Den legger seg i alle linjene på leppene, og får du noe utenfor leppene er du rød uansett hvor mye du renser. Jeg har prøvd med leppe penn, lipliner, men den funker rett å slett ikke hos meg. Det er en så nydelig farge, synd jeg ikke klarer å påføre den uten å ødelegge annen makeup.

Mac Pro longwear foundation er en av de dårligste foundationene jeg har prøvd. Husker dere jeg skrev om den i januar i fjor og synes den var så bra? Det trekker jeg tilbake! (Hadde ikke brukt den over tid da, men). Foundationen holder ordet når den sier Longwear, men longwear betyr også at porene dine tettes noe helt utrolig og både min, og andre venninners hud har reargert på det. Er vi så uheldige å sovner med denne foundationen etter en tur på byen, våkner man opp med hundre prikker på huden og kviser. Dessuten er ikke dekkevnen den beste heller, men jeg bruker den når jeg skal ut på byen - for da vet jeg den holder. Har lest rundt at mange reargerer på denne også. Denne anbefaler jeg ikke!Bare Minerals sin Bareskin er en foundation jeg har et elsk/hat forhold med. Det positive er at den kjennes utrolig lett på huden og huden min har ikke reargert noe særlig på den, men det at den er så "liquid" gjør at det føles ut som ingenting er på. Dessuten smitter den veldig av, snakker jeg i telefonen er telefonen helt oljete og full av foundation når jeg har på denne. Flasken er også utrolig liten, men jeg opplevde den som helt grei i bruk. Min er tom nå, og jeg kjøpte den i Januar tiden. Vil si jeg anbefaler den dersom dere vil ha en "lett" foundation, men ikke forvent så mye dekkevne. Denne lager også veldig lett streker i huden, så blend ut godt!

Bare Minerals sitt pudder har jeg aldri vært noe fan av, har prøvd å få meg selv til å like det i sikkert 4-5 år - men det går ikke. Jeg får vondt i huden av denne, og jeg finner aldri en farge som er fin til meg. Kanskje jeg har feil børste, ikke vet jeg, men jeg liker det rett å slett ikke. Klarer allikevel ikke å kaste denne da den var så dyr, hehe!

Concealers.... jeg finner aldri den rette! På Strømstad-Sandefjord cruiset kjøpte jeg en Chanel concealer jeg håpet skulle være bra. Det var også bare tre fargenyanser (sikkert bare utvalget på båten) så damen valgte en helt feil farge til meg. Jeg liker min concealer veldig lys så jeg kan også bruke den til highlight. Denne var creamy og la seg i linjene mine, og i tillegg dekket den ikke mørke ringer eller urenheter noe særlig. Tommel ned!

Time Balm sin concealer synes jeg var et dårlig kjøp. Ikke bare dekker den dårlig, men den forsvinner med en gang du tar pudder over. "Dark spots" på huden kan derimot se dekket ut, men tar du et solpudder forsiktig over kan du brått se prikkene/kvisene/arr igjen. Den lukter også utrolig rart, nesten som lakris(??). Aldri igjen!

Ciate sine neglelakker er noe mange jenter har, eller ønsker seg. Jeg har prøvd rundt 10-13 ciate neglelakker, men jeg synes de flasser av alt for fort! I min mening er dette en av de dårligste neglelakkene jeg har vært borti. Nydelige farger og hele pakka, men selv med under og over coat hjelper det ikke for min del. Allikevel blir jeg jo kjempe glad når jeg har fått disse neglelakkene som gave av familiemedlemmer, men de holder ikke mer enn en dag. Jeg kaster de ikke heller, for har et håp om at jeg kommer til en fasit på hvordan dem holder, hehe!

Contour kitet fra Anastasia har jeg også et elsk/hat forhold med. De nederste fargene er utrolig godt pigmentert og dem liker jeg kjempe godt, men jeg synes at selv med primer og hele pakka, synes jeg det ikke holder noe godt? Det spørs jo selvfølgelig på foundation også, men jeg synes ikke at dette kitet er verdt de drøye 500 kronene det opprinnelig koster. (heldigvis bestilte jeg fra anastasia.com og fikk det for 280-ish), men jeg synes de lyse fargene ikke holder mål. For meg er dette KUN et "skygge" kit, ikke noe highlight eller ekte contouring. Jeg har veldig lyst til å prøve ut cream kitet da, jeg føler at cream contouring holder bedre enn i pudder form, men jeg vil ikke si 100% at jeg angrer på dette kjøpet. Hadde nok vært kjipt om jeg IKKE hadde det også!

Eyelinerne fra H&M og Kicks er ikke noe å kjøpe for min del. De blir grå, glis lett av og holder ikke fargen eller fasongen. Jeg investerer heller i en dyr en, enn å kjøpe disse for 40 og 80 kr igjen! (Har fortsatt ikke funnet min favoritt liner enda, men eline har en syyk bra en fra sensai som jeg vil kjøpe!!) Kicks har jo masse andre bra produkter, og det har H&M også. Litt dumt med linerne, men bruker fortsatt begge merker!

BB cream fra Loreal var en skikkelig skuffelse! Denne luktet solkrem, og var ikke bra for min oljete hud. Denne la seg rart i porene og fargen ble helt feil, selv om jeg har den lyseste. Kviser fikk jeg også av en "sunn BB cream"! Vil du glinse, få kviser og se orange ut - så kjøper du denne. Dyretestet er den også!

Leppe-pennen fra Real Techniques bestilte jeg faktisk fordi den kostet 25 kr på salg - og det var godt jeg ikke kjøpte den for en værre pris! Jeg synes denne ikke er god til å legge leppestift med, hvertfall ikke mørke farger. Dette er vel noe folk kjøper bare for å ha den... skjønner ikke hypen over denne. 

 

Sikkert alt for mye tekst, men håper jeg sparer dere noen kroner! Har dere noen produkter dere ble skuffet over?
Da kommer innlegget med bilder fra RT som noen har spurt om og som jeg skrev i forrige innlegg! I forrige innlegg skrev jeg også litt om hvilke treff som var morsomst, så jeg kommer ikke med noe store forklaringer her. Litt tekst + bildene får tale for seg selv. En tid jeg aldri vil glemme! 

Telemark ♥

Ååh her var vi så gira! Første rulling, vi fikk "nødlounge" dagen før LT og vi var kjempe spente! Alt for morsom tur, og det var på dette treffet de fleste ble introdusert for "Genre police" som gikk på repeat, haha!

Fredriksten 

Her var vi også veldig spente, og hadde alt for høye forhåpninger. Alle hadde jo sagt at Fredriksten var det sykeste treffet, men jeg syns det var helt greit. Altså, hadde jeg ikke kjent noen der og alle vennene mine var der, hadde det vært et kjempe dårlig treff. Vi fikk fint vær den første dagen og det var kjempe kos, men på Lørdagen var det kjempe mye regn, kaldt og hele pakka. Jeg hadde gledet meg til broiler, men det fikk jeg ikke med meg. Utrolig nok har jeg ikke holdt ut til mer enn 00-01 i russetiden før jeg dro hjem, bortsett fra Oslo rullingen med bussen da jeg kom til sarpsborg igjen 06 tiden... OG OG OG, vi var kjempe spente på å vise frem bussen, på LT ble vi kjent som den hvite bussen, så det måtte vi gjøre noe med!♥♥♥Rullinger♥♥♥

Åååh, rullinger var det koseligste. Var så moro å ha på anlegget på maks, rulle rundt og kose oss masse. Var kjempe koselig med alle de fine jentene på bussen

Natt til 17 (??) hadde vi foreldrerulling, og det var kjempe moro! Så ut til at noen foreldre savnet russetiden ille, haha!

Feiring i Sarpsborg/Gropa♥

Dette var kjempe moro med alle vennene mine og vi gjorde masse moro. VELDIG KJIPT at vi såvidt fikk en dag med sol i russetiden, det var mye regn, kaldt og søl.. uff. Men moro var det!

Lillehammer♥

Laaang kjøretur opp, men koste oss kjempe mye i riggene og på området. Eeelsket lillehammer treffet!17 mai ♥ 

Nåå skulle alt bli over, og det gikk ganske FORT over. Jeg og Eline var helt ferdige etter russetoget, og dro å spiste masse så det gjorde vondt i magen og la oss til å sove resten av dagen egentlig... Våknet av at Majla og Ida hadde vært hos meg mens vi sov, hahah! Tok bilder av oss og jeg ble helt sjokkert. Våknet fortsatt beruset da, og dro til Gropa, men der var ingen - så da gikk turen rett hjem igjen og sove bort resten av russetiden. Helt greit, var så sliten den dagen!! 

Hvordan var din russetid?
Hei igjen! Nå er russetiden over, og det er både trist og litt godt. Jeg savner ikke å feste i hverdagen, men rullingen med bussen får var det beste. Har fått litt spørsmål om hvilke treff jeg var på, og jeg var på Telemark, Fredriksten og Lillehammer. Jeg skulle på Tryvann, men da var jeg så sliten og ville heller rulle med bussen hjemme, så jeg solgte biletten i siste liten. Hørte det var dårlig der uansett, og det å drasse rundt med bager når ikke bussen er der, vet jeg at jeg ikke ville. Med mye klær, sminke og drikke i bagen blir man ikke annet enn sliten!! Russens dag på tusenfryd var 6 mai, og da orket jeg heller ikke å dra. Solgte også den biletten, og jeg angrer ikke, koste meg masse hjemme i Sarpsborg!

Det beste treffet hvis jeg skal tenke på når jeg koste meg mest var i Telemark. Da rullet bussen for første gang, alle var sykt gira og viste ikke hva som ventet oss, rullingen opp var superstemning og alt var perfekt! Litt lite treff, men fortsatt utrolig moro! Fredriksten var også moro ettersom alle jeg kjente var der og vi var mer med venner, men jeg hadde litt for store forhåpninger så selve opplegget var ikke 100%. Lillehammer var langt, jeg kjørte faktisk opp dit bare jeg med ett stopp, haha! Det var det beste treffet hvis man tenker på show, det var cross show der, en stor mathall man kunne sitte å spise/drikke i, billig mat i forhold til andre treff og kjempe god stemning. Eneste minuset var at det var langt, og at bussen ikke var der så jeg kunne legge tinga inni (så måtte drasse med aaalt) haha. 

Nå er det eksamenstid og mange fagdager, har ikke fått samlet meg heelt etter RT, men det kommer seg. Skal poste bilder fra russetiden straks så dere kan se - følg med! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forresten, ser dere noe annerledes på armen min? hehee
 

Hei alle sammen! Nå er russetiden i full gang, og det er tentamener, oppgaver og eksamener også! Får nesten dårlig samvittighet av å både dra å feste i hverdager, samtidig som jeg får det når jeg er hjemme og ikke nyter russetiden, haha! Ellers, har jeg lyst til å tipse dere om Bladkongen.no! Disse har jeg hørt om kjempe lenge via både reklamer og nett, og for de som ikke kjenner til det er bladkongen en nettside der du kan bestille magasiner og blader til både han og henne, med eller uten premier! Når jeg titter inne på bladkongen.no så er jeg for det meste inne på er motekategorien på Bladkongen, og mine favoritt blader er Elle, Vogue, Costume og Det nye! Jeg har også funnet et par blader jeg aldri har hørt om før, men som allikevel virker veldig interessante ettersom kjendiser pryder forsiden! Jeg liker godt å titte I magasiner mellom lesingen til prøver og tentamener, så å få klikket noe nytt lesestoff hjem er ikke feil ? og for min del bedre å titte på nettet enn å stå I butikken en evighet, hehe! Jeg synes også at de har en veldig fin og ryddig nettside som gir oss som er innom en god opplevelse. Det er massevis av forskjellige kategorier som passer til en hver, og der finner du garantert noe som faller deg I smak :-)

Kjempe moro å titte rundt, og det anbefaler jeg dere å gjøre også.


/gammelt bilde but <3fredrikke<3
Hei igjen! Nå er det kjempe lenge siden jeg har blogget, og jeg har for det meste holdt på med skolearbeid. Det er mye som har skjedd siden sist, men noe av det får jeg blogge om senere med bilder. Jeg har blant annet blitt med i en russebuss, Final Four 2015! Vi er 19 jenter som samlet oss sammen til en buss 20 dager før Landstreff Telemark, og jeg ser virkelig frem til å tilbringe russetiden min med de fine jentene og i bussen! Jeg var også på Landstreff Telemark, noe som var kjempe moro! Fremover blir det Fredriksten, Lillehammer, Tryvann og Russens dag! Mye å se frem til, men også mye skolearbeid som må prioriteres før dette. Imorgen har jeg særemne blant annet, åguud som tiden flyr!

Jeg vil også tipse dere om Pole Position Trafikkskole! Kjørelæreren min fortalte meg en gang at drømmen hans var å starte trafikkskole, og nå har han endelig gjort det! Han er superflink og får frem det beste i deg. Kjøretimene for meg var bare moro, for han var super god til å lære bort og vi hadde masse å snakke om. Denne karen motiverer deg virkelig! I tillegg har han den samme bilen jeg tok kjøretimer, og oppkjøring i, på sin trafikkskole - og den bilen er så god å kjøre! Jeg husker jeg gruet meg til å ikke ha kjøretimer i den bilen mer etter jeg bestod oppkjøring...

Jeg har allerede to venninner som skal starte sin vei til lappen på Pole Position, og jeg anbefaler denne trafikkskolen videre til dere! Det er mange som ikke vil begynne med kjøretimer før de har tatt teorien, eller kjørt mye hjemme. Jeg lærte masse under kjøretimer, som gjorde at jeg kun trengte å øve 1 drøy uke på teoritentamen. Man lærer så utrolig mye under timene, at det blir bare en lek. Det kommer til å komme morsomme konkurranser som har med denne kjøreskolen å gjøre, så følg med! Nesten så jeg har lyst til å ta lappen igjen :-) Han tilbyr forresten Trafikalt grunnkurs, og lappen på bil, mc og moped. Han har også en utrolig pakkepris jeg aldri har sett maken til!

Trykk HER for hjemmesiden til Pole Position,

Og trykk HER for facebooksiden!

Vi snakkes senere! Kos dere!
Hei igjen! Nå er det lenge siden sist. Jeg har sett mange bloggere har postet innlegg med slike spørsmål, så da "stjal" jeg noen spørsmål og tenkte å poste det selv. Jeg har en del å blogge om, hvis bare tiden strekker til, men jeg er takknemmelig for alle som allikevel klikker innom hver dag! Here you go:

Hvor gammel er du om fem år? 23 år!

Hvor høy er du? Har lenge trodd jeg var rundt 163-64, men i passet mitt står det 161. So I don't reeeally know.

Hvilken film så du sist? Jeg så Kid Cannabis sist, men så ikke ferdig hele - så da regner vi at den siste filmen jeg så var The Interview. (syykt bra)

Hvem ringte du sist? Mamma.

Hvem ringte deg sist? Mamma.

Når våknet du i dag? 08:22.... sov etter skolen igår, buhu!

Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det spørs helt på personen! Hvis det er venninner, og de sender meg en sykt lang melding ringer jeg heller for å svare. Jeg vil si jeg er en ringe person, men liker også meldinger for det blir enklere å skrive det noen ganger.

Hva er ditt favorittsted? Jeg har tre favorittsteder!! Rio de Janeiro, New York og Hareid (Norge). Rio er så varmt og fint, New York er et vakkert shopping paradis og Hareid er der jeg føler meg hjemme ♥

Hvilke sted foretrekker du minst? Vil helst ikke tre ut døren fra desember til mars jeg, egentlig. Hater kulde over alt!

Er du spontan? Både ja og nei. Jeg elsker å brått finne på ting, feks dra til en annen by, løpe på kino 10 min før filmen starter ++, men jeg er ikke impulsiv på reiser. Åjoda, jeg blir sånn "hello kan vi ikke reise dit dit dit jeg har masse planer", men jeg er en person som elsker å planlegge. Jeg er hun som la frem en fargekode på klærne mine til oppkjøring, alt fra sokker til neglelakk skulle være perfekt - noe som gjør det litt vanskelig å være impulsiv på feks reise. Jeg vil være den som fikser, så jeg vet hvilket dato klokkeslett alt skal være klart og at jeg helst ikke har noe annet jeg skal drive med, så jeg ikke tenker på det på en evt ferie - om dere skjønner? haha. 

Når så du moren din sist? Circa en time siden.

Hva stod det på den siste smsen du fikk? "Ledig snart?"

Hvilken øyefarge har du? Blå,grå,grønn,kjedelig??

Hva skremte deg om natten som barn? Jeg husker en drøm jeg hadde ofte, med en gang jeg flyttet til Sarpsborg. Vi bodde over en skole, og huset var veldig stort og veldig høyt, så jeg drømte ofte at huset begynte å brenne og at en gutt stod i skolegården og så på meg brenne. Og når jeg skulle hoppe ned, stod sånne slemme mario figurer der. anyway - dette skremte meg veldig, men spøkelser, ånder og drap var jeg ikke redd for, da. Jeg elsket også edderkopper!

Hva er din beste egenskap? At uansett hvor mye jeg klager eller hvor vondt jeg evt har det, klarer jeg alt til slutt. Det er sjeldent jeg ikke gjennomfører det jeg har startet på!

Hva er din verste egenskap? At jeg er en smule lat, spiser dårlig, blir fort stresset og surrer mye. Det irriterer meg også med sånne små tvangstanker (nå må ikke dere tenke jeg er sjuk i hodet med alt det her, haha!) men jeg har det feks slik at; Jeg MÅTTe klare oppkjøring og teoriprøven på første forsøk, ellers var det ikke moro, og jeg MÅ fortsette å ha 0 dager fravær, for eksempel. Er veldig sånn at jeg ikke vil bryte sirkelen, da, om dere skjønner! (elsker også å ha volumet på 10,15,20,25,30) whaat!

Hvor mange puter har du i sengen? Jeg har ingen puter i sengen min. Visste dere at jeg sover uten puter? Har alltid gjort det, mamma sover ikke med puter så det har kommet fra henne. 

Hva er det rareste du har spist? Jeg spiste oksetunge hos Farmora mi en gang, og fikk vite det etter jeg hadde spist. Husker jeg likte det godt, haha, men spiste det ikke etter det! Ellers ble jeg tvungen til å spise lungemos hos en barndomsvenn en gang, noe som var kjempe slemt. Og jeg har spist blekksprut! 

Har du stasjonær eller bærbar pc? Bærbar.

Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Ullsokker eller ingenting! Haater å ligge hjemme med sokkene på (??).

Hvilken iskrem er din favoritt? Enten digger jeg skikkelig mørksjokolade is, eller isen på Isi Bar på høysand - men jeg elsker Ben and Jerrys Strawberry cheesecake ♥♥♥

Hvilken dessert er din favoritt? Creme Brulee eller ostekake!

Hva bruker du helst penger på? Jeg bruker alt for mye penger på............ sminke! Jeg er den personen som klager på hvor lite klær jeg har, men så fort jeg får en hundrelapp eller to bestiller jeg meg sminke for alle pengene. Jeg tuller ikke når jeg sier jeg tror jeg har sminke for 15 tusen liggenes her inne. Hvis ikke mer!Kan du spille poker? Jeg var god i det før, om det tells? I såfall No-yes

Liker du kaffe? Nei, det er det verste jeg veit. Jeg liker ikke kaffe, og jeg liker ikke når andre drikker kaffe heller. Den ånden - guuuud!!

Hva drikker du helst frokost? Vatten

Hvilken radiostasjon hørte du sist på? Nrk MP3. 

Kan du noen andre språk enn norsk? Jeg er en person som lærer meg språk kjempe fort! Når jeg var i Brasil en måned i 2009, og to uker i 2012, lærte jeg meg masse portugisisk, og jeg fårstår ofte når dem snakker til hverandre - men som normalt får jeg ikke si så mye selv. Jeg kan litt spansk, portugisisk, engelsk, svensk norsk - ja det normale. Dansk forstår jeg INGENTING av da!

Foretrekker du havet eller basseng? Basseng, faktisk. Håret blir så ødelagt i havet, og jeg hater saltet i øynene. Hvis det er 100% sikkert at det er varmt i havet, så elsker jeg havet. 

Kan du stå på slalom? Ja, kan det heeelt greit. Men jeg er ikke flink! Står på snowboard da.Eier du dyrebare smykker? Ja! Jeg eier en del gullsmykker, men det mest verdifulle smykket jeg har er et diamantkjede jeg fikk av Oldemor i konfirmasjonen min. Det er så fint at jeg ikke tør å bruke det en gang. Får vel bruke det i evt bryllup or something.

Hva er ditt favorittprogram på tv? Det var Special Victims unit, men de sender ikke de nye episodene på tv lenger. Ellers er det frustrerte fruer som jeg er evig loyal mot. Ellers ser jeg på bloggerne, kirurgiske operasjons programmer, og masse tlc shit.

Hvordan imponerer man deg? Med et kult triks!!! Hahah, nei det er ikke kun det som skal til. For å impornere meg må man ha en god humor, være inkluderende, positiv, interessert og by på seg selv. Jeg er en person som blir lett påvirket av energien til andre, så er du positiv rundt meg, er jeg garantert positiv tilbake! Digger personer som ikke bryr seg om hva andre mener og tenker, jeg bryr meg ikke om det. 

Hva er har du nærmest deg nå som er rødt? En Victoria Secret Body mist, røde roser, polaroid kameraet mitt, kattedo-skuffa og et telys.

Sover du på en spesiell side? Hahah jaa! Jeg sover nesten alltid på siden, på venste side av en hver seng. Min seng er jo rund, så jeg har min perfekte spot helt på "kanten" av rundingen. Helt sykt, jeg bruker kanskje 1/5 del av sengen min.

Er du sosial? JAA! Jeg kan elsker å møte nye, hyggelige mennesker - men jeg er også en sjenert stille jente helt i førsten. Men jeg elsker å være sosial, finne på ting men samtidig elsker jeg å være alene for meg selv, eller bare chille i sengen med en venninne eller to. 

Hva gjør deg glad? Jeg blir glad når jeg blir satt pris på, når jeg får uventede telefoner (bortsett fra når jeg sover Majla♥), når noen smiler til meg... jeg blir glad for ganske enkle ting, egentlig. Det skal ikke mye til for å gjøre meg glad! Jeg blir også veldig happy når jeg gir bort ting, får et sånt kick når jeg vet at mine tre gamle yndlingsbukser passer til Fredrikke foreksempel, eller at jeg vet Jeanette blir happy så lenge vi spiser noe så enkelt som spekeskinke sammen. 

 
Hei igjen alle sammen! Håper dere hat hatt en 'god jul'? Jeg har i hvertfall hatt en strålende jul med fine familien min og godt selskap. Tror aldri jeg har spist slik som jeg har gjort denne ferien, og gud så godt det føles! Har fått noen spørsmål om julegaver, video og slikt, men jeg tror jeg velger å la være. Kan heller vise dere i bilder, men jeg fikk blant annet en Ipad mini som jeg elsker, og et polaroid kamera. De var utsolgt for babyrosa og lysblå (polaroiden altså), og kommer til å være det frem til Mars.... Nok om det, blar dere lenger ned så får dere jo se!

Jeg har fått en del henvendelser de siste månedene på fotoutstyret mitt! Det er ikke noe hokuspokus og store greiene, men så lenge jeg får tatt gode bilder med mitt nåværende utstyr sier jeg meg fornøyd. Har utroolig lyst til å oppgradere kameraet til et 60D, 70D eller (holy god) 6D - men det får jeg ta en annen gang da pengene strekker til. Anyblog, idag tok jeg noen bilder av fotoutstyret mitt så dere får se, just scroll down a bit!

Åguud som jeg gleder meg til å ta bilder med mitt nye polaroid kamera!! Yay! (viste dere at hvert bilde koster rundt 10 kroner?? Man kjøper "film" med 20 bilder for 200 kroner... dette blir dyrt..jaja.) Hvis dere har noen spørsmål om utstyret så bare spør under. Jeg har selvfølgelig et kamerastativ også, pluss en del filtere som feks det ene jeg fikk av min Onkel Thomas, et mørkt filter som gjør det lettere å ta bilder av skyer, himmelen osv uten at det blir overeksponert! Legger til også at de linsene jeg vanligvis bruker er standardlinsen på 18-55mm og 50mm. Det er mine favoritter! (Og hadde ikke klart meg uten fjernutløseren!!)

Nei gud nå er klokken nesten 04.... Sett på dokumentarer og masse tull hele kvelden - og jeg som egentlig har følt meg trøtt i hele dag! Nå tar jeg kvelden, god natt!♥

Vil dere at jeg skal lage et innlegg med funfacts om meg?? Har en hel liste på mobilen, haha!
Hello everybody! Dere som har vært faste blogglesere en stund vet vel godt hvor mye jeg elsker PCA skin og Clayspray? De er mine absolutte favoritter innen ansiktspleie og masker, og de har sin faste plass både i rutinen og på sminkebordet. Dette er produkter som gir deg mye for pengene, og holder mål. Jeg hadde absolutt aldri reklamert for noe jeg ikke liker, og tidligere har jeg aldri vært opptatt av å rense og pleie huden, men med disse klarer jeg ikke holde meg unna. Nå har eierne av hudakutten.no lansert en ny nettbutikk, essensbeauty.no - nettbutikken som selger profesjonell hudpleie og makeup! På den nye nettsiden har de også PCA skin og Clayspray, noe jeg er utrolig glad for ♥ 

Jeg lagde "a little thing" i Photoshop for å vise dere mine favoritter fra PCA skin, og den nylige testede Clayspray i Red Clay with Cocoa(!):

 

Navnene inneholder linker!

Facial Wash - Smoothing Toner - Rebalance - Rejuvenating Serum - Purifying Mask - Protecting Hydrator - Clayspray 

Over ser dere mine favoritter, ågud som jeg elsker de. For en drøy måned siden mottok jeg en stor pakke fra Hudakutten (Nå byttet over til essensbeauty.no!!) og jeg bestemte meg for å lage en video isteden for de normale omtalene mine. Videoene ble ganske lange, i og med at jeg testet produktene "live", så jeg måtte dele dem i to deler. De er utrooolig lange, ja jeg vet - men hvis dere vil se noen ordentlige godsaker så anbefaler jeg dere å se hele! 

 

Clayspray♥ 

Claysprayen som ble brukt i videoen: HER

 

 ♥Kardashian Beauty, PCA skin + more!♥ 

Imovie fungerte ikke, så måtte redigere i Premiere Pro (Liker imovie best til bloggvideoer, mye enklere) og jeg aner ikke hvorfor jeg ikke får lastet opp videoen i HD, "but but"!

Yndlingsproduktene mine fra PCA skin og Clayspray er nå å få kjøpt hos essensbeauty.no- altså alt i videoene unntatt Kardashian Beauty og The New Black neglelakkene! Sjekk ut:

Hele hudpleiesortimentet HER.

Hele ansiktsmaskesortimentet HER.

Du kan også lese eldre omtaler om disse produktene HER, HER, HER og HER på min blogg ♥ 

Ville bare tipse dere om den nye nettsiden, og vise dere mine all time favorites! Håper dere får en kjempe fin helg videre. Vil også takke Lill-Heidi og teamet fra Hudakutten/Essensbeauty som har gitt meg muligheten til å teste ut disse fantastiske produktene!

 

HURRAYYY! Endelig fikk jeg dette etterlengtede produktet, har ønsket meg det såå lenge! Snille Andrea skulle bestille noe fra Anastasia sin hjemmeside, og bestilte dette for meg i samme slengen! Det kostet 300 kroner, og i Norge koster den 595 enkelte steder - for et kupp! Andrea ga meg også en øyenskygge, ble kjempe glad. Så nå skal jeg contoure som kjendisene gjør, wuhu.

Nå er det endelig ferie og den skal jeg virkelig nyte! Jeg har masse innlegg fremover, så stay tuned! Ha en flott Fredag videre ♥
Hei igjen! Denne uken har vi hatt tverrfaglig uke der vi fikk i oppgave å designe/lage et mat magasin på 32 sider! Nå har vi nettopp levert, og da var det bloggen som falt meg inn først. I'm so sorry! Dere som ikke får påbygg aner virkelig ikke hvor sliten man blir iblant. Jeg hadde klart å ha jobb og slikt, men utenom det går dagene sakte og det føles ut som vi får hundre ting på en gang. Jeg har noen spennende innlegg i vente, har jo gått en måned til på Hairburst og fått fine resultater, problemet er bare å skrive det på engelsk, haha! Jeg har også fått mange fine produkter fra Essensbeauty (tidligere hudakutten, de har fått en ny side!) Gratulerer til Essensbeauty for åpning, Yay! ♥ Det blir deilige tider i vente med nyttår, jul og relaxing (om man kan skrive det slik, haha?) For å ikke glemme hva bildene over egentlig handler om, så er det min absolutte favoritt i skapet! En kjempe fin kåpe/cardigan fra Gina tricot, i love it!

Ha en kjempe fin uke videre!
Cardigan Bikbok - T-shirt Zara - Jeans Topshop - Flats Nly - Sunnies Marc Jacobs

Åguud som jeg savner dette fine været. Jeg skrev for over en måned siden av denne outfiten skulle komme ut på bloggen, men jeg glemte det helt bort! Nå er endelig Norsk og Matte tentamen ferdig for dette semesteret, kun typ 5 prøver igjen på to uker nå så er det slutt for i år. Jeg tar juleferie med god samvittighet og skal slappe av så utroolig mye!! Blir godt :-)

Hva synes dere om outfiten?

 
Hei igjen! Jeg må bare si at 90% av den dårlige bloggingen kommer av at jeg har hatt så mye problemer med skolemacen. Hatt den samme i 3 år, med photoshop, premier, indesign og programmer for alle mediefag som selvsagt gjør macen litt treg. Jeg har opplevd at den blir svart og ikke vil slå seg på på mange dager, den fryser, sletter ting og hele pakka. Nå har jeg byttet harddisk 3 ganger og restarta den 6 ganger, og levd på låne mac etter låne mac mens min blir fikset.

Derfor har jeg ikke alle bildene mine på macene jeg fyker rundt med, og det blir vanskelig å få styr. Ikke har jeg mer plass på harddisk heller, og alle mappene mine er et stort kaos. Jeg får heldigvis ny mac av skolen, og jeg GLEDER meg til jeg får sitte og organisere alle mappene mine og drøya 11 (tusen!!!) bilder inn der det skal. Hadde 80 tusen bilder på macen jeg fikk i 2011, åguud. Noen som skjønner meg? Jeg er en person som ikke klaarer rot og når jeg ikke kan organisere enda blir jeg såå frustrert, haha!

Over til noe annet. Vinneren av Teeez konkurransen ble Nora! Hvis det ikke ble deg denne gangen, lykke til neste gang! Kommer mange flere konkurranser :-) Ellers koste jeg meg masse på cruise med bestemora mi og hennes venninner, legger ved bilder i innlegget! Fikk kjøpt meg et tårn med snus, en ny maskara fra Chanel og en concealer fra samme merke. Fornøyd!Båten var utrolig fin inni, og vi spiste masse god mat! Pinnekjøtt er best, utrolig deilig å få smake det FØR jul, hehe. På Mandag kveld skal jeg forresten til Ålesund, for på Tirsdag er det begravelse til min kjære fine oldefar som døde på Søndag.. Blir godt å se familie og kunne være en del av den siste ferden.

Jeg har også laget to videoer til dere om produkter fra hudakutten, må bare få redigert dem ferdig! Ha en fin helg!
Ååh jeg dørmmer meg bort. Hadde jeg fått muligheten for å velge hvem slags shopping måte jeg ville (+ a huge amount of $$) hadde jeg sagt jeg ville kjøpt alt jeg ser på tumblr og weheartit. Jeg har så utrolig lenge hatt lyst til å kjøpe en designerveske.. Jeg har råd nå, men jeg må spare!! The urge!!!! Haha. Jeg redigerer en video til dere om pakken jeg fikk ifra Hudakutten.no, den blir i 2 deler ettersom det er testing med i videoen ble de litt lange. Tror den ene er på 7 minutter og den andre er på 16.. Oh god. Vi snakkes!
Tenkte bare stikke innom for å si; Hei! Jeg skal på cruise med mormora mi idag, hun ga meg det i bursdagsgave og jeg har gledet meg kjempe lenge! Det blir moro :-) Håper dere får en kjempe fin Lørdag videre, så blogges vi ganske snart. Har fått noen nyheter fra Hudakutten.no, og tenker å lage en video om det istedet for de vanlige bildeinleggene. Hva synes dere?  


Blogges seinare ♥


Endelig fått min etterlengtede Lip scrub! Denne er fantastisk, men helt ærlig forstår jeg ikke heelt hypen over denne. Lukter og smaker kjempe godt, gjør leppene myke, men jeg må allikevel gjøre dette hver dag for å holde de slik. Men jeg angrer allikevel ikke på kjøpet!OG VERDENS BESTE Too faced Melted! Denne har jeg siklet etter i en evighet, og endelig fant jeg en billig en på Ebay! Jeg er av den typen som egentlig ikke kler rød leppestift, men denne har en helt fantastisk, dyp farge som ser perfekt ut på mine lepper.

Når jeg får såpass bra produkter får jeg såå lyst til å lage en sminkevideo, eller lage en video der jeg viser dere hva jeg har av sminke og gi litt tips. Ønsker dere det? 

Ha en fin dag videre ♥

 
Sponset

Da er det på tide med en konkurranse igjen, og denne gangen kan en av dere vinne en liten goodiebag med produkter fra Teeez trend cosmetics! Som jeg skrev tidligere så elsker jeg disse produktene, de er super pigmenterte og holder det de lover + at de er sååå søte! Blir helt frelst av pakningen, ågud! Bla litt nedover for å se hva du kan vinne ♥

PS: Idag er SISTE dagen med hele 20-70% på HELE butikken hos Blivakker.no! Salget avsluttes ikveld klokke 23:59! Kom til salget HER.

Det du kan vinne er:

Spoiled Rich Eyebrow Cream i fargen Ash Velvet

Head over Heals Nail Lacquer i fargen Purple Haze

♥ Cloud Nine eyeliner i fargen Bronzed Glaze

For å delta må du:

♥ Like Blivakker sin Facebook side HER

♥ Like min Facebook side HER

♥ Legge igjen en kommentar med navn og mail :-)

Det er også et ekstra pluss om du følger meg på instagram: vanesssamon ♥

Lykke til!!
Reklame

Hei alle sammen! Er dere klare for en super fresh sminkeomtale? Det er jeg! Jeg har fått tilsendt en pakke fra Blivakker med sminkeprodukter fra et merke jeg kun har hørt om, men ikke prøvd før: Teeez trend cosmetics! Jeg ble kjempe glad da jeg fant ut at jeg fikk teste ut dette, og gud for noen gode produkter! Som jeg alltid gjør før jeg blogger om et produkt jeg ikke vet så mye om, så sjekker jeg litt info om det. Måå bare legge ved hva Teeez skriver på sin egen hjemmeside (slår det over på norsk)

♥Teeez elsker vakre produkter.

♥Teeez redefinerer "LIMITS", krysser grenser og holder seg langt unna alt som er tradisjonelt.

♥Teeez tror på individualitet.

♥Teeez er inspirert av mote, natur og kultur

♥Teeez er lidenskapelig opptatt av å gi deg autentiske og overraskende produkter.

♥Teeez designer produktene som om de var spesiallaget; Herlig kaotisk og utrolig detaljert.

Jeg kan herved si CHECK på alle punkter med en gang, for dette er blant annet en regnbue av design. Elsker det kaotiske men samtidig fine designet som fanger blikket straks du ser det. Når jeg tenker meg om er det veldig smart å designe det slikt som de gjør, for da kjenner man igjen Teeez produkter på lang avstand! Ta en titt på disse fine produktene:Teeez trend cosmetics er IKKE testet på dyr, dermatologisk testet og fri for parabener. Alt en kan ønske seg, rett å slett! Alle disse produktene er foresten innenfor kolleksjonen "Sugar Rush". I love it!

(linker) Produktene jeg har fått er:

Spoiled Rich Eyebrow Cream i fargen Blonde Edge ♥ Cloud Nine Eyeliner i en fin blåfarge ♥ Head over Heals Nail Lacquer i fargen Metal Mania

♥ Cloud Nine Eyeliner er en vannbasert eyeliner som gir en presis strek takket være den ultratynne applikatoren. Den metalliske finishen reflekterer lysrt og gir en myk og feminin look + en intens og holdbar farge! 
Som jeg skrev oppe holder den sin intense farge, og det er virkelig utrolig! Det første bildet under her tok jeg rett etter jeg "testet" eyelineren, og bilde nr to tok jeg noen timer etterpå etter jeg hadde blant annet vasket meg på hendene OG gnikket på hånden for å se hvor lett eyelineren gikk bort. Den satt så godt på at dere kan se jeg begynte å flasse! Dette er garantert en eyeliner som sitter på hele kvelden! Yay!

♥ Head over Heals Nail Lacquer i fargen Metal Mania er en langvarig neglelakk som er enkel å påføre. Denne finnes i andre lekre farger som passer enhver anledning, og lakkene har en superglatt og blank finish! For det beste resultatet anbefaler jeg deg to strøk med denne, men det holder også med ett dersom du vil ha akkuratt passe med glitter. Denne er super-fin under din favoritt neglelakk! Tenk dere denne over en perfekt nude farge, wow! Denne er, i likhet med de andre produktene, også ikke testet på dyr og er dermatologisk testet.♥ Spoiled Rich Eyebrow Cream i fargen Blonde Edge er en krem til øyenbryna som passer enhver hudfarge. Denne inneholder vitamin E og C, som gir næring til brynene. Den matte kremen er alt du trenger for å fylle, definere og intensivere brynene. Resultatet blir et flott og naturlig utseende, ettersom disse fargene ikke er så sterke. Den inkluderer også en kost som er laget av naturlig hår for lett og komfortabel påføring! Denne inneholder også anti-aging ingredienser. 


Dette var virkelig noen fantastiske produkter, moro å prøve dem for første gang! Har dere prøvd noe fra Teeez før? 

Du kan sjekke ut hele Teeez sortimentet HER hos blivakker♥

 

OG stay tuned for en liten konkurranse!

 
Eller... Helgen er jo ferdig. Har bare gjort lekser i hele helgen omtrent. Tenkte bare svippe innom og vet eeegentlig ikke hva jeg skal skrive, for nå er jeg i full gang med både norsk, historie og naturfag. Jeg skal faktisk komme på skolen tidligere imorgen for å jobbe, herreguud dette må ta slutt. Ha en fin kveld videre alle lekseløse sjeler ♥Ser også at mange spør meg hvordan jeg fikser brynene mine, og jeg bruker Anastasia Dipbrow Pomade i fargen Dark brown:


På Torsdag dro jeg og Alice inn til Oslo for å være med på makeup-kurs kveld på KB med Coverbrands og Thebalm. Var kjempe mange fiine produkter der, men overraskende nok tok jeg ikke med meg noen hjem. Frisørsalongen var kjempe fin og stor, det var rundt 50 personer der og masse bloggere! Jeg var litt sliten etter skole fra klokken 08, og gåing i pøsregn i oslo, så jeg sto over å bli sminket denne kvelden, men det var minst like moro å se Alice bli sminket! Hun ble kjempe fin, og det var sykt mange pene jenter der! Makeup artistene var dyktige, og det ble servert søte cupcakes og cider, deilig! Jeg tok ikke så mange bilder, dette er mitt første event og jeg synes det var en smule kleint å ta bilder av andre folk enn venninna mi, haha! Blir nok bedre neste gang :-)

Var noen av dere der? Kjente igjen 1-3 av dere som pleier å kommentere bloggen min i hvertfall! 

Ha en fin lørdag videre!
Hei igjen! Jeg sitter på skolen nå og fikk veldig lyst til å vise dere litt ny sminke jeg har bestilt! På forhånd må jeg beklage om noen av bildene er overeksponerte og kornete. Chanel leppestiften har en helt annen farge blant annet, men jeg tok disse bildene klokken 20 på kvelden og da var det fattigt med lys. Jeg liker å investere i god og bra sminke, si jeg har 5 bronzere da, så varer jo de lenger! Om dere skjønner, haha. Jeg venter fortsatt på en Sara Happ lip-scrub, en lip liner fra mac i fargen whirl (Kylie jenner fargen) og en Too faced melted i fargen Ruby! Gleder meg til å få alle disse i posten, yay! 

Nå som vi snakker om sminke kom jeg på at jeg skal på event i Oslo idag!! Jeg tar med meg Alice til KB-salongen der det er et gratis makeupkurs med thebalm og coverbrands! Gleder meg veldig, kanskje dumt jeg har bestilt så mye sminke nå, ettersom det er 20% på all makeup etterpå... Jaja, blir moro uansett, gleder meg :-)♥ Real Techniques: Blush Brush & Stippling Brush ♥ Rouge Coco i fargen 05 Mademoiselle - (denne er ikke rosa, den er mørk rosa)

♥ Brow shaping gel fra Kicks

♥ Bareskin fra Bare Minerals i fargen natural

♥ Hurraw lip balm - vanilla bean♥ Og Bahama Mama, perfekt til contouring!

Jeg kommer til å poste bilder av whirl lip-lineren, Too faced melted og lip-scruben også, dersom dere vil! Ha en strålende dag videre, så tar jeg bilder av eventen til dere ikveld.
Som jeg sa i forrige innlegg skulle jeg poste bilder fra bursdagen min og et bilde av bilen min. Jeg tok ikke bilder med kameraet mitt på bursdagen i tilfelle noe skulle gå galt, og så var det så mørkt. jeg HATER blits-bilder, så da droppa jeg det. Det ble noen blits bilder med iphonen istedet, men de ble jo overraskende helt-ok. Alle bildene er tatt med iphonen til jentene mine, så derfor er det dårligere kvalitet. Bedre med litt en ingenting vel? Se så fine dem er ♥

Og her er biiilen miiiin ♥

Kjørelæreren min, som er en god venn av pappa, kjørte meg hjem etter jeg bestod førerprøven. Han sa han skulle være med til oss litt for å snakke med pappa, og når vi kom inn gården står denne fine Mercedesen med en rosa sløyfe rundt seg. Jeg ble sykt sjokkert og virket sikkert ikke glad, men jeg forventet ikke dette i det hele tatt! Jeg ble så utrolig glad for å få en bil, jeg slipper faktisk maset om å låne bilen til mamma og pappa, og jeg kan dra hvor jeg vil! Kjørelæreren min viste om dette en stund, haha! Jeg er også glad jeg ikke har en bil som er syykt dyr, man bør liksom ha en bil det ikke er verdens undergang om noe går galt med. Jeg har tenkt til å sote rutene på bilen min og få et skikkelig annlegg, det blir perfekt!!

Har noen spørsmål om lappen, teori eller oppkjøring? Jeg husker jeg ville spørre ALLE for jeg var så spent, så om det er noe bare spør ivei!
Hej igjen alle sammen! Jeg har hatt mye å gjøre helt siden siste innlegg egentlig, kjørt til skolen hver dag og kommet hjem utslitt + massevis av skoleoppgaver som krever mye tid og energi. Det samme gamle egentlig, som jeg alltid forteller dere når det har vært noen dager siden sist. Ser det er mange som er interesserte i hva jeg fikk i gaver på 18 års dagen min! Som dere vet fikk jeg lappen og bil (bilen legger jeg ut bilde av i neste innlegg), men ellers fikk jeg penger fra familie, cruise av mormora mi, et par nydelige øredobber fra Linda og farmor hadde til og med strikket et pledd til meg, jeg ble kjempe glad for alt jeg fikk!!

Av venninner fikk jeg litt alkohol, penger, roser, klær og masse klemmer. Pengene og rosene har jeg ikke fått tatt bilder av, og klesplaggene viser jeg dere senere! Fikk også en super-kur til håret av Andrea og Alice, den er ifra Hempz og er kjempe bra! Vel, nå blir det litt mye tekst her, men jeg har samlet sammen bildene fra bursdagsfeiringen min og legger det ut i neste innlegg.

Nedover her ser dere den nyyydelige Lulu's sminkebagen jeg fikk av Julie og Fredrikke, ååh jeg ble så glad! Den er perfekt til å ha småting i som parfymebeholder, maskara og mac blot pudderet mitt i tilfelle jeg blir glinsete i huden. En liten redning som tar lite plass ♥ See så nydelig den er!Av Majla og Ida fikk jeg ett tårn med snus (THANK YOU) og verdens beste parfyme som jeg har ønsket meg lenge!! Den lukter så sinnsykt godt, og jeg ble kjempe glad for denne gaven! ♥Onkel ringte meg dagen før bursdagen min å spurte hva jeg ønsket meg. Jeg ønsket meg jo for det meste en bil og sminke, men ønsket meg også veeeldig Ur-beats! Har levd med iphone 3 øretelefoner i et år nå, og mine to andre beats head set er littt store ute i "det fri", så disse ønsket jeg meg. Jeg trodde faktisk ikke han kom til å skjønne hva dette var eller finne dem, så jeg ble utroolig glad da onkel faktisk hadde kjøpt disse til meg! Tusen takk Onkel ♥Jeg vil si tusen takk til alle i familien, mamma, pappa og philip, kjæresten min og gode venner for fine gaver og en fin feiring. Som jeg sa poster jeg fler bilder i neste innlegg, så stay tuned!

Ha en kjempe fin dag videre ♥
Som dere vet ble jeg 18 på Fredag, og som dere ikke viste hadde jeg også oppkjøring på dagen min, klokken 08 om morgenen! Jeg har gruet og gledet meg om hverandre, og valgt å ikke skrive noe om det på bloggen i tilfelle det ikke gikk som jeg ville, men det gikk jo helt perfekt!!! Er såå utrolig deilig å få lappen, og når jeg kom hjem etter oppkjøring sto det en søt liten Mercedes i gården med rosa sløyfe rundt! YAY! Jeg fikk egen bil, og jeg er så utrolig glad! Tror ikke det har gått helt opp for meg enda, men dette blir moro! De siste dagene har gått til bursdagsfeiring med familien, og party med gode venninner på Lørdag. Det var kjempe koselig og moro, og jeg skal fortelle mer om gavene og bilder senere! Er i allefall deilig å si hadet til bussen etter 2 år med non-stop busskjøring til fredrikstad. 


Det ble verdens beste bursdag med lappen og fin feiring. Nå får jeg komme meg tilbake til Historie-lesning, vi blogges senere!! 

ENDELIG! Dagen jeg har ventet på i mange år! Nå er jeg 18 år!! Luna har bursdag samme dag som meg og blir derfor 1 år idag, så gratulerer til både meg og verdens beste pusekatt. Oppdaterer dere senere for en spennende nyhet, og forteller dere om dagen min later! Wihuuu ♥
Hei igjen! Vært ganske lite oppdatering i det siste, og det skyldes at min Macbook tok kvelden. Jeg venter på en ny harddisk nå og reperasjon, har en låne mac som sagt men jeg fikk såvidt redda over filene mine her om dagen. Jeg har alle upostede bloggbilder, men ikke fått tid ettersom jeg har vært fullt opp med skolearbeid. At the moment redigerer jeg en 12 minutt lang video om Antikken, og den skal leveres om en time. Det skal bli deilig med høstferie på fredag, åguuud!! Da blogges vi mye mer i de kommende dagene, og jeg gleder meg til macen min er tilbake! Tenkte bare å si hei, men moro at så mange har klikket seg inn fordet! 

xoxo


Åguuud.... Jeg har mange baller i luften akkuratt nå, og det hjalp ikke at macen min sin harddisk sluttet å fungere idag heller. Den bare lukket alt og kortsluttet, slo seg på, slo seg av and so on. Ikke fikk jeg koblet til harddisken på lånemacen min heller, og jeg er såå redd for filene jeg ikke har fått tatt backup på. Har masse skoleprosjekter, og derfor blir jeg veldig forsinket nå når jeg ikke har alt jeg jobber med.. Uffamei. Derfor jeg slang med et instagram bilde også, har jo ingen bilder på denne - så vi får blogges senere! Håper jeg får bildene og dokumentene mine imorgen, så blogges vi - som jeg sa ♥
Noen andre som har problem med at tekst og bilde ikke vil midtstilles i innlegget? Har endret dette 3 ganger nå inn og ut men er fortsatt sånn her når jeg går inn igjen.. Leste Sophie elise også hadde problem med det. heeelloo ??!?!
Er det noe dere vil se mer av her?
Beauuutifuuul

Dette vakkre settet fra Ciate fikk jeg av mamma sin venninne, Linda, når jeg fikk 6 på eksamen!! Jeg gikk igjennom "blogabout" mappen min og hadde helt glemt å vise dere dette! Elsker dette settet, det er så classy og fint! Kulene detter fort av da, ettersom jeg alltid skal fikle med fingrene mine, men neglelakken i seg selv har en utrolig fin gullfarge som passer til en hver anledning. ♥

Har du dette? Hva synes du om Ciate sine Caviar manicures?


Vil du se resten? ♥
Endelig!! Jeg har ønsket meg Dipbrow Pomade fra Anastasia i eeevigheter! Jeg ble så glad når jeg oppdaget at de hadde dette merket på kicks, så jeg måtte bare slå til. Muligens litt mørk farge for meg, men "blonde" ble for lys.. Jeg er jo ikke helt blond i håret enda, men denne er veldig enkel der man bare "drar" den over bryna og vips - så legger fargen seg helt perfekt! Jeg måtte også kjøpe en ny kost, ettersom jeg ikke bør blande brynpudderet mitt fra Anastasia med DipBrow'en. Yippi!!!

Nå skal jeg gjøre siste finish på norskleksen, så blir det å slappe av i hele dag. Deiligt! 
Sponset produkt

Hei alle sammen! Som noen av dere vet (i allefall venninner) så har jeg gått på tabletter fra Hairburst.com i en måned. Jeg fikk tilsendt disse for en stund siden, og har gledet meg til å vise dere resultatet! Jeg skrev litt tidligere om hva Hairburst gjør med håret ditt (HER) og jeg er strålende fornøyd! Dette er naturlige vitaminer som skal blant annet hjelpe med å redusere hårtap, gi fylde til håret + lengde. Nå må jeg bare si at etter jeg tok "før" bildene som er lenger nede her, klippet jeg håret mitt en halv cm (eller mindre) bare for å stusse bittelitt på tuppene. Den dagen stripet også Andrea håret mitt, noe som gjorde at jeg mistet litt hår og håret ble en smule tynnere - men det endret seg raskt! Jeg var egentlig litt skeptisk til å putte i meg tabletter jeg ikke 100% viste hva var, men etter mye research og før/etter bilder på Hairburst sin instagram, var jeg ikke skeptisk lenger - og det er jeg glad for idag!

Jeg tok to tabletter hver kveld i en måned, og allerede etter rundt 2 uker så jeg tydelige resultater. Det kan hende det ikke synes like mye på bilder, men det er utrolig mange som har spurt meg hvordan håret mitt har blitt så langt, og mange gir meg komplimenter. Og dette var ETTER jeg begynte på disse. Håret mitt ble gradvis glattere/mykere og mye "sterkere". Før ga det etter når jeg dro i det, men nå sitter håret på plass. Disse tablettene fungerer også for huden, at huden blir mer hydrert og sunnere, og det er faktisk sant. Rundt øyenbrynsområdet er jeg til vanlig veldig tørr, men jeg har ikke flasset eller vært tørr der etter jeg begynte på Hairburst.

Dette er garantert noe jeg ville kjøpt selv om jeg ikke fikk det sponset, og det lover jeg dere. Håret mitt har aldri sett bedre ut og jeg føler meg veldig bra! Nå, litt over en måned senere har jeg minimalt med hårtap, veldig tykt og glansfullt hår, sterkere og ikke minst lengre hår! Jeg elsker Hairburst og gleder meg til å prøve det ut mer! Jeg anbefaler det til dere alle, blogglesere, venninner, mamma og bestemor - dette må dere prøve! Og nei, håret vokser ikke ut noen andre steder, hvis noen skulle lure på det :-) Dere kan følge Hairburst på Instagram HER der dere kan melde dere på konkurranser og se før/etter bilder fra hele verden ♥ Jeg kunne ikke vært mer fornøyd! 

De har forresten 20% salg hos Hairburst akkuratt nå!

Get your "One month supply" HERE!

Magic in a bottle..

Progress pictures:

På bildet under har jeg ikke brukt rettetang / no hair straightener
In English:

As some of you know i've been using hair-vitamins from Hairburst for a month, and I'm so exited to show you the result! If you don't know what Hairburst is, check out my last blog post with information about this product HERE. Hairburst is all-natural hair-vitamins that help your hair grow stronger and longer! It improves overall health, increases your hair strength and stop hair breakage. After the "before" pictures, I had a haircut and highlights, so no - it doesn't make your hair lighter, and it doesn't make your hair grow other places. Hairburst is a safe product and i recommend it to everyone! ♥

I took two pills every night for a month, and i saw results after just two weeks of using this product.  Everyone keeps asking me how my hair got so much volume, length and strength - hairburst is my secret! It may not show so good in these pictures, but it's a miracle! My hair is smoother, longer (as i said) and so much stronger. I don't lose as much hair as I used to, and even my skin is more hydrated and healthy. This product is sponsored, but if it wasn't, I would buy it right away! My hair has never looked better and I feel incredibly good. I love Hairburst! I just received another bottle and can't wait for even greater results! You can follow Hairburst on Instagram HERE for contests, sales, before & after pictures and news!  

You can get your "One month supply" HERE
Er såå utslitt.. Jeg sier det vel alltid, men jeg får virkelig veldig lite tid til overs nå som jeg går på skolen. Jeg har ikke fått trent, for må sitte inne å gjøre lekser og forbrede meg på mye mer fremover. Har så mye norsk at jeg holder på å gå i bakken, men men - jeg vet jeg klarer det uansett. Mitt mål er å klare alle innleveringer, men det som er vanskelig er å skjønne alt sammen. Jeg er av den typen som ikke klarer å sitte rolig å følge med i en time, og når vi har norsk 4 timer på rad + 10 timer i uken blir det litt mye prating for meg.

Nå må jeg sette meg ned å gjøre leksene mine, jeg tenkte bare å oppdatere dere på at jeg ikke er borte, jeg har mye å blogge om men på dager som dette strekker ikke alltid tiden til. Vi snakkes senere, ha en kjempe fin dag ♥
Sponset

Hei alle sammen! Håper dere har hatt en fin Mandag sålangt? Det har i allefall jeg. Noe som er veldig viktig for meg nå som jeg må være fresh og fin på skolemorgnene, er at håret er on point! Jeg får veldig fort fett hår, og må dusje så ofte jeg kan uten at det sliter på håret. Det er faktisk få som vet at det å dusje håret hver dag kan gi stor slitasje på håret - så derfor gjør jeg det i hvertfall annehver dag for å unngå og gå rundt med fett hår. Jeg tester alle mulige shampoo og balsamer, og jeg har nå funnet en ny favoritt!

For en uke siden mottok jeg en pakke fra Blivakker.no som ikkeholdt hår-serien Minerals of Eden. Jeg har vært så heldig og få testet dette, og nå som jeg har brukt disse produktene en hel uke kan jeg dokumentere det skikkelig for dere! Minerals of Eden er basert på mineraler fra dødehavet og er fri for parabener! Produktene jeg har fått fra MoE er en shampoo, balsam, styling krem, kropps-såpe og en hårkur som er helt supre! Jeg hadde ikke hørt om dette merket før, og man er vel gjerne litt skeptisk på å bruke masse penger på merker man ikke har prøvd før! Derfor er det godt med oss bloggere som er ærlige og kan fortelle dere om både nye og gamle produkter til hver minste detalj! 

(Les mer under bildene)

Som dere vet bryr jeg meg utrolig mye om design, og dette designet slår virkelig an hos meg! Jeg liker det enkle, men spennende designet som får produktet til å fremstå så proft som det er. Jeg ble også positivt overrasket over hvor god "pumpen" på produktene er, og det gjør det mye lettere å få ut innholdet. Hade bra skviseflasker! Haha. Flaskene er også i en stor og fin størrelse, og jeg kan tenke meg disse varer lenge! Som jeg har sagt har jeg brukt disse i en uke, og håret mitt er silkemykt! Vanligvis hvis jeg ikke føner håret etter dusj blir det litt pistrete, mens nå er det helt glatt, naturlig rett og deilig å ta på! Forresten så anbefaler jeg å vaske håret to ganger med en liten mengde shampoo. Ved andre shampoonering, skal shampooen skumme masse og da blir håret ditt virkelig rent!

Produktene er veldig parfymerte, men for en god lukt!! Lukten minner meg litt om Island, ikke det at jeg har vært der men får for meg et bilde av de vannkildene de i Island bader i. Det lukter sterkt og frisk, nesten litt Aloe-Vera aktig. Men det har ingen negativ betydning, for jeg tror vel de fleste liker shampooer med god og frisk lukt? Alle produktene har omtrent samme lukt, og jeg ble positivt overrasket over hvor god Body washen var på huden. Styling kremen tar jeg i halveis tørt hår, og da blir håret mitt veldig mykt og deilig. Ellers så renser shampooen utrolig bra, Hårkuren er en av de beste jeg har prøvd og balsamen er også tipp topp! 

Så det var litt om min nye favoritt-serie innen hår, jeg kommer til å bruke disse produktene hver dag fremover! Så deilig å ha såpass gode produkter stående i dusjen, åh! Litt nærmere på produktene:

♥ Hårkuren inneholder dødehavs-mineraler som reparerer varme-skadet og kjemisk behandlet hår. Bruk denne mineral-olje rike blandingen 2 ganger i uken for å bygge opp sunne proteiner i håret ditt, styrke hårrøttene og reultatet blir et hår fullt av liv og glans! Du finner den HER

♥ Body washen er en deilig blanding med 26 naturlige mineraler, inkludert den foryngende ingrediensen Ginseng, som gir huden din en dyp rens, samtidig som den opprettholder den naturlige balansen i huden din. Den er beriket med naturlige ingredienser fra dødehavs-gjørme som vil gi deg en fantastisk frisk og oppkvikkende følelse og naturlig fuktig hud! Bruk en liten mengde på og masser inn i våt hud. Du finner den HER

♥ Styling kremen er også beriket med Ginseng og har en lett konsistens som gir håret glans, definerer og gir hold til dine krøller uten å tynge håret. Med sin blanding av 26 fantastiske dødehavs-mineraler gir denne kremen næring og beskytter håret ditt! Påføres i vått eller tørt hår etter styling. Du finner den HER

♥ Shampooen inneholder også 26 dødehavs-mineraler som gjerner urenheter fra håret, mens den mykgjør hodebunnen og reduserer irritasjon og tørrhet. Den unike kombinasjonen av mineraler sikrer en naturlig balanse av oljeproduksjon i håret, mens den gir næring til hårrøtter og hodebunn for sterkere og blandere hår. Ta to shampooneringer som jeg sa lenger oppe, der nr.2 skal skumme kraftig! Du finner den HER

♥ Balsamen er en intens fuktighetsgivende balsam som sørger for å opprettholde en naturlig balanse, beskytte og gi næring til hår og hodebunn. Denne hindrer også hårtap i en sårbar hodebunn! La balsamen virke i 3 minutter, og vask grundig ut! Du finner den HER

Hot tip: Det er 25% på alle produkter fra Minerals of Eden nå! Ta en titt på sortimentet HER. ♥
Topp 5 wants? Hadde nok ikke vært så værst med en Chanel flapbag, en Celine veske igrunn, men ellers dagdrømmer jeg om: en bil til bursdagen min, en macbook air, et reisegavekort, og sist men ikke minst vinne i lotto så jeg kunne donert bort masse penger til kreftforeningen og animal shelters.

Hva er yndlingsfargen din? Grå! (svart og hvit og)

Hvor lenge har du og typen vært sammen? Over 2 år!

Hvor ofte trener du, med hvem og hvor, og hva pleier du og trene? Jeg har vært litt dårlig på treningsfronten nå, men når jeg blir vant med skoletidene og kommer meg i rutine får jeg inn treningen igjen. Når jeg trener som vanlig trener jeg ca 3-4 ganger i uken, og rundt 2 timer hver gang. Jeg trener litt med Charlotte venninna mi, på Sportsclub sarpsborg i SA bygget. Pleier å gå på gruppetimer for rumpe/lår og går på mølla en times tid. 

Kan du spise uten å legge på deg? Haha, nei! Det har jeg alltid trodd, men det siste året har jeg merket at kroppen forandrer seg og at jeg bør passe på litt hva jeg spiser. Men som jeg sa, så forandrer kroppen seg. Vi jenter blir jo eldre og kroppen skal bli klar til å "få barn" (faktisk haha) og hoftene blir bredere og hele pakka. Men jeg er fornøyd med slik jeg er.

Forbildet ditt? Kim K baby

Hvilken linje skal du begynne på? Jeg går fortsatt på Noroff, 3 året og går påbygg.

Hvor er kjolen fra? Den er faktisk ifra Gina Tricot. Gina har masse fint, men denne kjolen hadde jeg heller trodd var fra Forever 21!


Er du russ i år? Jepp det er jeg!

Flaueste, beste og værste som har skjedd med deg? Åh det er så vanskelig å svare på. Tenker ofte på det og vil notere ned på telefonen så jeg har noe morsomt å blogge om, men er like vanskelig hver gang. Beste som har skjedd har jo vært å få muligheten til å dra til new york, men iløpet av hele livet mitt vet jeg ikke helt. Det værste er at morfaren min gikk bort ifjor.

Tjener du noe på bloggen? Jeg tjener ikke i form av penger, men jeg tjener i form av produkter og reklamering. Har hendt at jeg har fått en pengesum for forskjellige ting også. 

Noen du har mistet kontakten med og har fått tilbake kontakten med? Blant annet Andrea og Nadia, det er jeg veldig glad for, de er kjempe gode jenter ♥

Har du noe drømmeyrke? Dyrlege! Jeg tenker å utdanne meg som dyrlegeassistent etter videregående, det er bare et 2 årig studie, mens dyrlege er opp imot 7 år. Da kan man heller bli menneskelege tenker jeg. Men vi trenger jo dyrleger også da, så ikke misforstå meg.

Hvor skulle du bodd om du fikk velge? New York garantert!! 
Har du en weheartit bruker? Nei. Jeg hadde en weheartit bruker igjennom mange år, og hadde 15 tusen følgere der. Jeg slettet den bare helt impulsivt, egentlig fordi jeg var lei av å ha gamle bilder av meg selv der som tok en evighet å slette. 

Hvordan går det med Luna og trives du som katte eier? Det går supert med Luna! Så moro at du spør :-) Luna er frisk og fin, blitt stor og en smule tjukk. Å være katte eier er det beste jeg vet om  ♥

Har du tatt restylane? Nei.

Det mest rørende du har lest/sett på en måned? Dette.Hvordan får du penger til så mye sminke? Jeg lurer på dette selv ofte, men jeg prioriterer nok litt annerledes, jeg vil heller ha et nytt sminkeprodukt enn ett nytt klesplagg - haha! Har nok blitt sånn igjennom årene og bare samlet opp alt!

Når har du oppkjøring? Det vil jeg ikke siii!! Hva om jeg stryker hahah. Hint: Det er veeldig snart!

Noen spørsmål til neste gang?
Hei igjen ♥ I forrige innlegg fortalte jeg om min nye "greie" nå som er avokado på knekkebrød med salt & pepper. Det er så utrolig godt, og er perfekt som en kjapp og super-sunn frokost, eller bare for å kose seg. Jeg lager dette ved begge anledninger, og det har blitt min favoritt! Dette er ikke noen super-oppskrift greie, ganske lett å lage dette selv, men jeg vil gjerne fortelle dere hvordan jeg lager det!♥ Skjær opp avokadoen i 2 deler, ta ut steinen og grav ut innholdet med en skje

♥ Mos avokadoen med en gaffel i en skål, og deretter påfør på knekkebrødet

♥ Tilsett salt & pepper, og vips - så har du en sunn og deilig frokost! Jeg foretrekker havsalt best.

Du kan også velge å skjære avokadoen i skiver istedet for å mose den, men jeg liker og ha det fordelt over hele knekkebrødet. Har også hørt at rugsprø og andre knekkebrød er et bedre alternativ en det normale wasa som jeg bruker. 


Speaking of green...


AVSLUTTET

Dere som har lest bloggen min lenge vet vel at jeg er en STOR Sims fan? Jeg vil tipse dere om en sims-side jeg faktisk er journalist på - nemlig Simskrystallen! Dette er en side der vi poster nyheter om The sims 3, og The sims 4. Jeg gleder meg sinnsykt til The sims 4, men har ikke forhåndsbestilt for det kommer en egen mac versjon senere - men jeg ser frem til det uansett! Dere kan gjerne like Simskrystallen sin Facebook-page HER for å få tilgang til nyheter og konkurranser! Jeg har også fått med meg at noen av leserne mine er sims-fans, så derfor vil vi i Simskrystallen dele ut 1 The sims 3 nøkkelbånd til en heldig leser! Jeg bruker nøkkelbåndet og synes det er morsomt, for jeg har alltid likt sims og ser ikke på det som noe "nerdete" om dere skjønner. Jeg digger nøkkelbåndet!!

Bare kommenter ditt navn og mail adresse, så er du med!

Premien blir utlevert av Simskrystallen, og jeg avslutter konkurransen på Onsdag!


#Simskrystallen #Konkurranse #Thesims 

 


Over my new playsuit.. 

En hemmelig obsession: Play og jumpsuits! For meg er det å se andre i jumpsuit ille, for jeg skulle ønske jeg var høy!! Har aldri prøvd en jumpsuit som faktisk passer meg uten at de subber i bakken, og det synes jeg er veldig synd. Derfor passer playsuit's mye finere til min kropp ettersom jeg er lav, og dette fine plagget jeg har over fant jeg ved en tilfeldighet på Zara i Palma, og det var kun en igjen! Flaks! Den er så stilren med et fint gullsmykke, åh som jeg elsker den! Synd jeg ikke kan bruke denne her i Norge lenger, for det fine været er long gone...

Jeg kommer med flere innlegg senere, men akuratt nå skal jeg spise avokado på knekkebrød med salt og pepper! Yummy!! Viser dere bilder av det senere, for det er virkelig noe jeg anbefaler ! :-)

Ha en fin dag videre alle snupper ♥
God morgen alle sammen!

Playsuit fra Zara (innlegg kommer snart)

Jeg sto opp litt tidlig idag, har vært en litt vanskelig natt. Katten min spyr mye så jeg tror jeg skal ta hun til veterinæren idag for en sjekk, så det har holdt meg våken. Ellers så er det herlig med helg, kjenner jeg gruer meg til å stå opp imorgen, ugh!! Jeg har trukket vinneren av Personlig Almanakk konkurransen på random.org, og vinneren er kontaktet på mail! Hvis det ikke ble deg så sier jeg takk for at du meldte deg på, og lykke til neste gang! Håper vinneren blir fornøyd med sin personlige almanakk!

Hva synes dere om antrekket forresten? Jeg skal poste et innlegg med flere bilder snart ♥ Elsker playsuiten!!

Ha en kjempe fin dag! 
I samarbeid med Personlig Almanakk

AVSLUTTET

Hei alle sammen! 

Som de fleste vet har skolen startet igjen, og for min del har jeg et stort behov for en personlig almanakk nå. Jeg går påbygg, har 10 timer norsk i uken og semesterplanen i dette faget er mer en nok å huske på, så med en almanakk kan jeg skrive ned alt av prøver, så jeg er godt forbredt - og hvor fint er det ikke at du kan "gjøre" den personlig? I samarbeid med Personlig Almanakk trekker jeg ut en heldig vinner som får designe sin egen personlige almanakk! 

Jeg har lenge vist om personligalmanakk, og har lenge hatt veldig lyst på en. Jeg er en av de menneskene som har veldig lyst på ting, men glemmer helt å bestille, haha. Så derfor har jeg ikke skaffet min egen riktig enda :-). Som du sikkert forstår kan du altså designe din egen almanakk (forsiden + innholdet) slik at den blir personlig og kanskje litt mer "fun" å skrive i også! Du kan velge blant 4 forskjellige størrelser, og størrelsen A5 har egne russesider du kan velge! Det passer jo godt for meg som er russ i Mai! Du kan også velge hvilken måned almanakken skal starte på.

Personligalmanakk er å finnes på Facebook, instagram og Snapchat:

♥ Du kan like Personligalmanakk sin Facebookside HER

♥ Eller følge dem på Instagram for inspirasjon/bilder HER

Hot tip: De har akkurat startet opp på Snapchat hvor dem kommer til å ha unike tilbud og innhold man ikke får andre steder! Der heter de Persalmanakk. 

Hentet fra Personligalmanakk sin instagram

Over til konkurransereglene:

♥ Skriv en kommentar med navn + mailen din

♥ Om du liker Facebook siden min er det et stort pluss! (HER)

♥ Følg meg gjerne på Instagram (HER) for en større sjangse!

Masse lykke til!! Vinneren trekkes Søndag 

 

#personligalmanakk

God morgen! Dette inlegget skulle jeg poste igår, men jeg tok det heller idag - som dere ser. På flyplassen i Palma kjøpte jeg endelig Mac Prep+Prime highlighteren jeg har siklet etter lenge! Jeg har i fargen Radiant Rose, og jeg elsker den! Jeg kan godt vise dere hvordan jeg highlighter og contourer ansiktet i et annet innlegg? Tenkte bare vise dere denne lille saken fort og greit! Har du denne?

Nå skal vi ta bilder til studentbeviset, så vi blogges senere! Ha en kjempe fin dag videre :-)
/Solbriller sponset av Sunglassesshop/
Hvor kule er ikke disse solbrillene? Jeg mottok disse freshe solbrillene fra SunGlassesShop for litt siden og er helt in loove! Jeg har tittet mye innom nettsiden deres før, og de selger blant annet Celine, Michael Kors, Dior, Tom Ford og Ray Ban briller i mange forskjellige modeller - noe som gjør at de har briller til en hver smak! Som jeg skrev har dem stort utvalg, en fin web-shop som er lett å forstå - så jeg gir tommel opp! I tillegg til at leveringstiden er kjempe kjapp, har de live chat på nettsiden, 30 dagers åpent kjøp og gratis frakt! Perfect ♥

Mine nye solbriller er ifra merket Sxuc, og førsteintrykket mitt på siden var veldig bra! Når jeg fikk se de i virkeligheten var de like fine, og jeg elsker spesielt at de er "harde" å lukke igjen, at de ikke er skjøre/tynne og evt tåler lite. Min modell heter Burly og er inspirert av sport og en "Vogue" vri som er lagt til for å skape en solbrille som er perfekt for enhver anledning! Jeg elsker designet, og er veldig svak for hvitt og brunt sammen. Jeg brukte disse i Mallorca og de ga meg god beskyttelse på øynene, noe som gjorde at sola i ansiktet ikke var så irriterendes som før. Det er ikke så lett å finne masse å si om et par solbriller, men jeg elsker detaljene og synes de sitter som et skudd til ansiktsformen min! Du kan finne mine HER 

Jeg anbefaler dere også å sjekke ut hele Sxuc sortimentet HER! Alle solbrillene fra dette merket koster 206 kroner - veldig billig for såpass fine briller! Når jeg tittet igjennom minner noen av solbrillene litt om dior, ray ban og carrera modeller, så om du vil ha en fin "look-a-like" til en billig penge er Sxuc merket du bør sjekke ut!

Psst.. Hvis du bestiller før klokken 16.00 hos Sunglassesshop vil solbrillene dine være på vei til deg samme ettermiddag! De sender sporingsnummer så du lett kan finne ut hvor pakken din er hen! Supert!

Du kan også like SunglassesShop HER for oppdateringer og fine bilder!
Disse herlighetene kjøpte jeg på Tax free på vei til Mallorca.. De er allerede favoritter! Daisy fra Marc Jacobs har jeg ønsket meg kjempe lenge, men denne parfymen er såå dyr at jeg aldri har helt tatt meg råd til å kjøpe den. 75 ml kostet 695 i Sverige, kjempe dyrt! Fant den på Tax free til kun 530, og er strålende fornøyd! Limperiatrice "3" fra D&G er en så deilig duft, jeg har den på meg hele tiden og får aldri nok. Når jeg satt i Mallorca tok jeg den ut av esken iblant kun for å lukte litt. Jeg ønsker meg også "Si" av Armani (som også er kjempe dyr forresten), men jeg kan da ikke kjøpe 3 parfymer på en uke... Hint til bursdagsgave her mine kjære venner, hehe. 

Ellers begynte jeg i 3 klasse på Noroff igår, det er så utrolig deilig å vite at dette er siste året, men jeg gruer meg også litt til arbeidet begynner (Går trossalt på påbygg, haha). Var så sliten igår at jeg sovnet 2 ganger, og katten min vekket meg klokken 4, ågud. Lillebroren min Ole-Philip begynte i 1 klasse igår, såå stolt. Lille gutten min blir bare større å større ♥ Anyblog, ville bare tipse dere om parfymene og vise dere dem, så skal jeg vise dere noe fine solbriller senere idag! Ha en kjempe fin uke videre :-)


"Life could be colorful, but it's better if you stay true to black."

Tee: Zara - Shorts: Pull & Bear - Sunnies: Marc Jacobs - Shoes: Nelly

Hei! Om 23,5 timer sitter jeg på flyet hjem, altså - det er siste dagen her. Idag har det vært overskyet, og mens jeg tok min siste runde med "taning" begynte det å regne. Jeg vil da tro jeg er brunere i virkeligheten enn på disse bildene, håper jeg i allefall, haha. Igår var vi på Porto Pi shopping senter, utrolig bra men bare norske priser! Alt var dyrt, og veldig vanskelig å finne rimelige gaver til venner, så jeg droppet det. Vil heller kjøpe noe jeg hadde likt å gi bort, og for all del kan jeg ikke bruke 350 per person. Jeg fikk i allefall shoppet litt nødvendigheter av klær til meg selv, og jeg er veldig fornøyd! Fikk denne fine shortsen fra Pull & Bear til under 200 lappen... jeg synes det er ganske billig i og med at flere basic shortser i Norge koster mer, men men. Alt i alt har jeg hatt en flott ferie med familien, kost meg og opplevd alt som kan oppleves her nede, marineland, aquarium, waterpark, stranden ++, men det skal bli deilig å komme hjem. Lille Luna min er på kattepensjonat, så henne henter jeg på Søndag! Gleder meg til å holde pelsklumpen min igjen ♥

Ellers må jeg bare beklage for dårlig oppdatering! Jeg er vel ikke den eneste som sliter med dårlig nett når jeg er i utlandet, hehe. Når jeg kommer hjem skal jeg også få blogget om litt nytt stæsj som jeg skal vise dere! Forresten, jeg er ikke helt tilfreds med "outfit" bildene for idag, jeg prøver å lære opp mamma skjønner dere... Det er ikke så lett når hun tar bilde av ansiktet mitt når jeg sier "NÆRBILDE av toppen!!" (litt overdrivelse) - anyway så får det bare være sånn. Kanskje jeg skal sette opp mamma på fotokurs, åh da hadde livet blitt enklere!

Hva synes dere om outfiten? Ha en kjempe fin kveld videre ♥

 
Hei & lenge siden sist! Jeg storkoser meg i Palma (Mallorca)! Her er det kjempe fint, (kjempe) varmt og kjempe dårlig internett - så snapchat og instagram blir sjekket en gang om dagen om jeg er heldig å kommer på en restaurant med wifi, ellers bruker jeg macen som nå med suuper tregt nett. Jeg er helt hekta på serien "Orphan Black" og begynte på episode 3 sesong 2 dagen jeg kom hit, altså lørdag kveld, og jeg har kun fått sett til 13 minutter sålangt. Jeg har tatt masse bilder her nede, og skal vise dere fler i andre innlegg. Her jeg er finnes det altså lite av "shops" - her er det "boutiques" der de selger Celine vesker til 18.000 euro og masse annet ekslusivt. Piner meg selv ved å gå i de butikkene dag ut og dag inn, haha. Har lagt til mange bilder så dere kan se hvordan jeg har (hat hatt) det de første dagene her nede ♥ (litt rotete rekkefølge, men men.)

Disse boligene tittet mamma på når vi skulle bestille leilighet... 77 tusen for en uke!!Hva synes dere om bildene?

Ha en kjempe flott kveld videre ♥


Bilder fra PETA
Er det bare jeg som synes Juli har gått alt for fort? Det er faktisk litt over to uker til skolen starter, og det skremmer meg. Jeg har faktisk pint meg selv så mye at rundt 18 Juli satt jeg på nedteller til skolestart, egentlig for å se hvor mye tid jeg har igjen til å sove - men det bare skremmer meg når jeg ser hvor fort dagene raser nedover. Nå er det allerede August, jeg er ferdig med alt det obligatoriske på lappen idag og skal nyyte denne måneden! Om en uke drar jeg på ferie til Palma, og gleder meg veldig! Blir deilig å sole seg, spise god mat og for all del være i et annet land! Jeg føler ikke det har vært ordentlig sommerferie før jeg faktisk drar på ferie altså... Bilde fra Alcudia ifjor ♥

Husker dere sommersalget hos Blivakker jeg har nevnt tidligere? Nå er det en ny måned, og snart skolestart - altså for min del så passer det godt med ny sminke! Derfor vil jeg tipse dere om at Blivakker.no har inntil 70% rabatt på HELE butikken kun IDAG! Jeg har mange favoritter fra Blivakker som er et absolutt must i sminkemappen min, så jeg anbefaler deg å ta en titt! De har alt ifra gode reiseprodukter til nødvendige hverdagsprodukter innen sminke, hår og hud. De har alt! Nå skal jeg ta meg en ekstra titt selv, for å se etter litt ny sminke - ingenting er bedre! Kom til salget HER!

PS: Sommersalget avsluttes klokken 23:59 ikveld, så vær rask for å sikre noen godbiter! 

 
Kjører en brå spørsmålsrunde nu! Lenge siden jeg har hatt det, og håper dere får spurt om det dere lurer på! xoxo


Hei! Denne uka har jeg vært heelt utslitt, i tillegg så har familie fra Ålesund kommet og jeg har fått kjørt masse bil (de tok med fav bilen min ned, hihi)! Denne uken startet med glattkjøring på Tirsdag, og veiledningstime igår og langkjøring idag. Har også langkjøring imorgen, og er sååå utslitt etter å ha stått opp 6 tiden 2 ganger denne uken. Det tar på!! Jeg kårer snart vinneren av konkurransen, bare å melde seg på! Bla lenger ned på bloggen så finner du konkurransen :-) 

Imorgen blir det jentekveld, så det blir koselig. Oldemor drar hjem idag, det blir veldig kjipt. Ikke mange som er bestevenn med oldemora si tenker jeg meg? Det er i hvertfall jeg! Gleder meg til å bli ferdig med det obligatoriske på lappen, altså det er heelt done imorgen - så er det bare oppkjøring igjen i oktober! Yay! Sorry for et blandet fravær på bloggen, men har mye å gjøre. Reiser til Mallorca neste fredag også, så jeg skal blogge derifra! Så på noen upostede bilder (de under) og kom på at jeg måå komme meg på treningssenteret igjen! Har ikke vært der på noen uker, har hatt vondt i beinet, opptatt, trøtt eller migrene. Alltid noe... uffamei, jeg får gjort unna denne uka så er det tilbake på rumpe lår neste mandag!Maaasse root, haha

Ha en kjempe fin dag!

Kort oppsummert: Nye klær, kos med venner, nye sko, nyydelig sushi, pugs♥, og mine elskede solbriller. Bedre med en slik oppdatering enn ingen, vel? 

Ha en strålende fin dag!
AVSLUTTET! Gratulerer til Liv-Judith!

Hei alle mine vakkre lesere. Nå er det en stund siden sist, og tiden har jeg brukt på å spise god sushi, kos med kjæresten og gode venner og sist men ikke minst serie-titting. Jeg er helt obsessed med Devious Maids!! (Om dere elsket Desperate Housewives, kommer dere til å elske denne! Den er laget av Marc cherry, produsenten for Desperate Housewives og Eva Longoria!!) Jeg har faktisk sett ferdig de begge 2 sesongene på 4 dager.. Buhu. 

Over til overskriften! Det er en stund siden forrige konkurranse, og derfor kjører jeg en til mine fine lesere som jeg håper dere blir glade for.

Du kan vinne:Tigi Curl Collection & en Wet n' Wild øyenskygge palett! 

Alt du trenger å gjøre er:

♥ Følg meg på instagram @Vanesssamon

♥ Lik min Facebook-page HER

♥ Lik innlegget/del & kommenter epost adressen din og vips - så er du med!

Lykke til alle sammen!


Over her ser dere hva jeg har gjort de siste dagene (ukene)... har nemlig spist sushi omtrent hver dag, og nå som jeg skriver om det skjenner jeg at jeg får vann i munnen. Må virkelig anbefale Tempura maki på Lillesaigon, utroolig godt! Ellers så har vi fått en deilig platting med partytelt, grill ++ i hagen vår, har kost meg med gode venner og kjæresten, fått nye sko og fikk ny mobil siden min var ødelagt da vi sendte den på service. Deilig med ny telefon, ingen riper og bare fiin ♥ Jeg hadde egentlig lastet opp disse bildene rundt 18 idag og skulle blogge om noe helt annet, men jeg er utrolig forkjølet så da glemte jeg det bort og ble liggende i sengen istedet - så nå ble det bare en skjapp oppdatering og jeg ønsker dere en god natt videre! Snakkes imorgen!
 Åguud som jeg elsker mine nye solbriller! Har aldri hatt ordentlige fine solbriller, så forrige onsdag dro jeg og Oldemor på brillebutikken der hun skulle få nye briller. Hun er så søt og sier jeg skal gå bort å prøve ut solbriller, for hun vet jeg ønsket meg det veldig. Jeg prøvde ut maange, men valget falt på disse her. Tusen takk til verdens beste Oldemor som er så søt å kjøpte disse brillene til meg!! Nå går jeg med de hver dag, og de går til ett hvert antrekk! I love it! 

Hva synes dere?:)
/sponset produkt/

Hei alle sammen! I likhet med de andre produktene jeg får fra Hudakutten, vet dere vel at min favoritt hudpleie-serie er PCA skin? Jeg absolutt elsker hvert eneste produkt, og de gir synlige resultater på hver sin måte! For noen uker siden mottok jeg Purifying mask fra PCA skin, og er strålende fornøyd! Dette er en super maske som fungerer sinnsykt bra, og nå uker senere er huden min ren og kjempe fin - i love it! Litt om denne fantastiske masken 

Purifying mask ♥ En genial rensemaske som avgifter, eksfolierer og renser huden din! (adlink)

Denne masken har alt, den peeler, avfigter og fjerner urenheter. Jeg har denne på i 3-5 minutter, og renser - vips så er huden min glatt, klar og strålende. Denne nærer også rødd, grå, dehydrert og stresset hud, så om du har masse urenheter, eller bare vil ha en glatt og fin hud - så er denne perfekt for deg! Purifying mask normaliserer talgproduksjonen og klarner utbrudd av urenheter, og alle hudtyper vil ha stor nytte av denne masken foruten de som har hyper-sensitiv hud. Denne er "bydg" på ingredienser som Algae, Clay, Pumice og mange spennende oljer som er med på å pleie huden din. 

Denne påføres i et tynt lag på ansikt, hals og bryst. Du lar den virke som jeg sa i 3 til 5 minutter, deretter fjerner du masken i lunkent vann samtidig som du masserer lett, da aktiverer du den microfine pimpsteinen slik at du får en fantastisk peeling. Ågud som jeg elsker denne, er som sagt utrolig fornøyd! Synes det faktisk er ganske kult at den er orange også, orange er en av mine favoritt-farger som jeg faktisk sjeldent bruker - men med min Purifying mask får jeg et orange ansikt rundt 3 ganger i uken, hihi! Jeg elsker den!! Se så deilig huden min er nå! Elsker dager der jeg tar en deilig lang dusj, etterfulgt av min rutine med PCA skin og nå Purifying mask. Ingenting er bedre en slike dager med avslapping og gode produkter. Anbefaler dere virkelig å unne dere litt luxus å bestille denne herlige masken, min favoritt!! 
Hei. Helt siden jeg kom hit til Hareid på søndag har jeg hatt utrolig mye å gjøre - med dyr. Oldemora mi har en greie med å tiltrekke seg villkatter, hele livet mitt har villkatter bodd i garasjen hennes, i hagen, og blit tamme etterhvert. Nå i 2011 flyttet hun, og tenkte katte "problemet" også flyttet, men vips - nå i slutten av mai dukket to helt tamme hunn-katter opp og fødte unger. Oldemor har ikke sett ungene så mye for de er så redde mennesker, 110% ville liksom, mens de store er fine og maler masse. Når jeg kom på søndag og plukker opp denne lille på bilder under her, ser jeg med en gang at mye ikke er som det skal. De har flekker i pelsen uten pels, ligger og biter seg og klør + veldig underernærte. Det gjør vondt for meg å se slikt, hun ene moren var også helt uten hår og skorper på nesa, tovete, flokete pels og veldig dårlig stelt.. jeg mistenkte skabb først, men så fant jeg ut at det kan være ringorm. Det er helt sykt smittsomt, og kan smitte over på mennesker. Så hun/han jeg holder under her var den første og siste jeg holdte av disse nydelige kattungene.

Jeg var klar over at jeg MÅTTE gjøre noe, forså om det var å tvinge de i et bad for å få bort urinlukten, eller dra til dyrlegen å betale regningen selv. Min oldemor på 82 år kan ikke sitte å legge ut med mange tusen for katter som egentlig ikke er hennes heller, så jeg måtte finne en løsning - for når jeg tenkte meg om er dyrlegen sykt dyrt og jeg kom ikke til å få råd. Jeg ville sjekke disse, så jeg ringte rundt. De siste dagene har jeg selv ringt mattilsynet, dyrebeskyttelsen i oslo + møre og romsdal, snakket med 2 veterinærer og mye mer. Dette er alt jeg har gjort, igår kjørte jeg i mange timer for å hente en kattefelle så jeg fikk tak i villkatt-ungene før jeg endelig hadde fått fikse gratis veterinær-sjekk og behandling idag. Jeg fanget dem, det tok sine timer, og jeg måtte være så forsiktig jeg kunne for de er så underærnerte at det gjør vondt. De vokste fikk to unger hver de lå med i natt i kjelleren. Jeg måtte fange de igår når alle var samlet, ellers hadde jeg ikke fått med alle. Tenk dere hvor redde de var, presset sammen i noen bur inne i et hus.. De fikk rikelig med vann og mat, tror aldri de har spist så mye før faktisk.

Idag gledet jeg meg til å ta de med å sjekke de, og få resultatene. Kjørte langt idag også, med to kattebur fastspent med belte i baksetet. Jeg kuttet til og med opp tskjorter så de skulle ligge mykt. Vi tenkte at kattungene kunne dyrebeskyttelsen få, så kunne vi ta de store kattene som er tamme og snille når kattene har blitt over 12 uker gamle. Oldemor var så glad i de selv om de ikke kunne komme inn i huset hennes.. Jeg leverte de fra meg, fikk beskjed om å gå og at jeg får beskjed senere av dyrebeskyttelsen hva som skjer. Fikk melding nå om at de valgte å avslutte livene til alle de 4 kattungene og de 2 voksne, for de hadde veldig stort utbrudd av ringorm(hudsykdom). Nei uff nå gråter jeg, det er så trist. Jeg som hadde time til avlivning igår et annet sted, men avbestilte for jeg var sikker på at disse skal få behandling.. Dette var nok det beste for de uansett, men det som er trist er at jeg aldri har sett ett slikt samarbeid mellom en kattefamilie før. Begge mødrene slikker hverandre, gnir seg sammen mens de gir to unger hver melk. Det var helt fantastisk å se på hvor fine de var sammen, hele familien - og nå er alle i himmelen. Kanskje dette er litt rart, men jeg har alltid elsket katter og har vokst opp sammen med dem, derfor er dette hardt for meg. Særlig når jeg skjempet så hardt også og virkelig trodde de skulle leve, så er det enda vanskeligere også. Angrer på at jeg tok ut våtforet istad, for jeg trodde de skulle spise så mye at de skulle spy.


Hei - Hellå! Nå sitter jeg å blogger fra Gardermoen, jeg har nemlig hatt en utrolig lang dag der jeg og min bestemor måtte komme oss til en annen by for å ta flybussen klokken TRE, så sitte på bussen hvor jeg ikke fikk sove og mye mye mer. Er så utrolig trøtt nå, men har gratis nett i 2 timer, og flyet kan boardes om 15 min så hvorfor ikke blogge. *bloggerpoeng til meg* haha, er nok en blanding av overtrøtt og veldig lei her men det får gå. De siste dagene har jeg kost meg masse, hadde en herlig jentekveld med Nadia, Andrea og Majla på Fredag, og på Torsdag bestod Andrea lappen!!! Blitt mye kjøring siden Torsdag for å si det slik, Gratulerer igjen kjære ♥ Anyway, så er jeg på vei til Ålesund for å besøke familien min, har med speilrefleksen og skal kose meg i mange dager nå. Elsker å koble av i Ålesund der alt er så rolig i forhold til by-livet jeg er vant med..

Siden jeg er så utrooolig trøtt nå skal dere få ett fail/helt uredigert bilde på bloggen. 

Nice. 

Når jeg lander i Ålesund rundt kvart på 9 skal jeg nok legge meg, så øvelseskjøre resten av dagen + kose med de nydelige kattungene som har komt!! Dette blir deilig! Misunner alle dere som sover nå, så håper dere nyter det - så blogges vi senere. Beklager surrete-trøtt blogginlegg men bedre en ingenting! :-D
/sponset/

Hei alle sammen! Nå har jeg enda en herlig nyhet på nett-butikken til Hudakutten å vise dere, nemlig en suuuper god lip plumper fra Kardashian Beauty! Det er ikke en nyhet at jeg elsker Kardashian Beauty, så hvert eneste nye tilskudd i min "samling" blir jeg glad for! Disse produktene skuffer aldri, og gir et godt resultat ♥ Again, Hudakutten tar ikke inn produkter som er testet på dyr (YAY). Litt om min nye super lip-plumper:

Fluffed French Toast - Lip Plumping Shimmer ♥ Dette er en lip-plumper som virkelig "popper" opp leppene dine til det maksimale. Denne prikker og man kjenner den jobber godt på leppene med en gang du påfører den! Andre lip-plumpere prikker ubehagelig, men denne gir deg naturlig større lepper uten at du kjenner noe ubehag, kjempe deilig stikking med andre ord! Husker dere at jeg har to Honey sticks? Denne er ganske lik, i og med at denne lukter og smaker honning! NAM! Man kjenner det skikkelig, og jeg synes det eeer såå deilig. Tar meg selv i å sitte å lukte på denne akuratt nå faktisk, haha! Min er i fargen "Fluffed French Toast" og gir en nydelig og søt rosèish farge! Den gir en så herlig glossy look og passer til ALT! Ågud som jeg elsker den ♥ I tillegg er "beholderen" stor og jeg kan tenke meg denne holder lenge, med mindre jeg fortsetter med denne daglige bruken da! Hihi! 

Lets have look ♥


Step by step..

Så fiin!! Hva synes dere? Like perfekt til en naturlig look som en party-look! Denne skal jeg ha på meg på jente-kveld ikveld ;* 

Ha en kjempe fin dag videre alle sammen! Sjekk ut hele Kardashian Beauty sortimentet på Hudakutten HER!


I WANT!! Disse passer perfekt til alt fra jeans til "rocka" eller søte sommer-antrekk, åguud så fine. Hva synes dere? Og har noen av dere prøvd disse, og vet hvordan de er i str? Let me know!
/sponset produkt/

Hei og god kveld ♥ Ser dere denne herligheten over her? Dette er en helt ny favoritt jeg har brukt hver dag siden jeg motokk den! Jeg har for litt siden gitt opp på flytende foundation, fordi jeg føler jeg har på meg mye sminke + at huden min ikke får puste! Jeg har lenge hatt lyst til å teste ut mineral foundation/ presset foundation og har testet ut et par - og som jeg sa er denne mine nye favoritt! Jeg er så overrasket over at jeg faktisk liker ALLE produktene jeg har prøvd fra Kardashian Beauty, er ofte man har et par ting man liker mindre - men her er de i fullt bruk! Som vanlig får jeg Kardashian Beauty produktene mine fra ♥Hudakutten(adlink) som er de eneste i Norge som selger dette fantastiske merket! Hudakutten er som sagt min favoritt nett-butikk, og gir meg alltid spennende og herlige produkter som alltid holder mål! Jeg vil også minne dere på at Hudakutten er en cruelty-free nett-butikk som ikke tar inn varer som er testet på dyr(!!)

Kurve Dual Foundation Compact ♥ 

Dette er et mirakel-produkt! Du kan enten bruke denne som et pudder for litt "touching up" eller rett å slett som foundation! Det jeg absolutt elsker med denne er at du kan bestemme dekk-evnen helt selv, du kan velge fra lett og naturlig til helt dekkende, kommer helt ann på hvor mye du tar. Kurve Dual gir huden glød, dekker godt (dersom du velger det), er ikke komedogenisk og lar huden puste! Sistnevnte er helt utrolig, jeg føler ikke at jeg har et "lag" med foundation etter jeg har påført denne, og jeg kjenner at huden min får puste og holder seg god. Jeg anbefaler å bruke en god fuktighetskrem, primer & denne on the top! Denne bruker jeg hele tiden nå, og jeg føler faktisk den fungerer like godt som en concealer som foundation? Alle mine rødheter blir borte og huden min ser plettfri ut. Den kjennes naturlig, frisk og deilig. Er så vanskelig å beskrive denne foundationen mer en det, for fantastisk er den! Thumbs up for et fantastisk design, produkt + at det følger med svamp i "under-lokket"! Det jeg digger med Kardashian produktene er faktisk at beholderene er i plast. Jeg synes dette er utrolig bra, for jeg opplever faktisk at med plast er det mye vanskeligere å knuse et pudder, enn om det er veldig hardt tungt materiale - så thumbs up for det! ♥

Du finner min favoritt foundation HER! Jeg har i fargen Creamy!

Under her ser dere meg med kun Kurve Dual Foundation:

Under her har jeg "stæsjet" meg litt mer med blant annet litt highlighting og contouring!

Over har jeg laget en look av disse Kardashian Beauty produktene:

Foundation: Kurve Dual Foundation

Bronzer: Cabana Bronzer

Highlighting: Intimate Spotlight Burnish

Lips: Lip Plumping Shimmer Gloss (Kommer snart i nett-butikk!)

 

Jeg anbefaler virkelig mitt nye tilskudd fra Kardashian Beauty, og garanterer dere blir like fornøyde som meg! Verdens beste kompakte-foundation - uten tvil!♥♥ Sjekk ut hele Kardashian Beauty sortimentet hos Hudakutten HER!

 

Hej alle sammen ♥ De siste dagene har jeg virkelig fått slappet av, men har allikevel ikke forstått at jeg faktisk har sommerferie! Jeg vet ikke om halvparten av leserne mine orker å lese alt jeg skriver, men nå har jeg mye bra å fortelle dere! First off, på skoleavslutningen vår Åskarr, som er et kjempe stort opplegg vi allerede har planlagt fra høsten av, koste jeg meg veldig med gode venninner og det ble en super kveld! Vi vinner priser, og jeg ville ikke melde inn noe for jeg har skrekk for å snakke foran 5 personer, så da tenkte jeg at ikke f om jeg tør foran 400 stk!! Allikevel vant jeg Årets Fotograf (!!!) og jeg er kjempe glad! Dette året har jeg virkelig stått på, og jeg gikk ut med 5 i ALLE fag, og 5 i 3 standpunktfag som Engelsk, samfunnsfag og Ptf Foto, pluss at jeg fikk en 6 er på eksamen som også står på kortet mitt! 

Jeg fikk 4,1 i snitt til sommeren ifjor, og i desember tiden. Nå har jeg altså 5,1 i snitt, og dere vet hvor vanskelig videregående er, og tenk dere hvor hardt jeg har jobbet for å komme en hel karakter opp i snitt! Jeg har også 3 dager fravær og 2 timer, alt dokumentert + nå som jeg ble Årets Fotograf!! Dette er så sykt motiverenes, og jeg er så utrolig stolt over meg selv at jeg har klart dette så bra! Adhd'en min stopper ikke meg i noe som helst, jeg har lært meg å leve uten medisiner. Jeg trodde virkelig ikke jeg var en såpass god fotograf at jeg kunne "vinne" over hele skolen, folk som kan 100 mer om foto enn meg. Ååh ♥

Anyway, så har det kanskje vært litt mye reklame i det siste på bloggen. Dette har med at man må holde sponsoravtalene sine, men mest fra min side er det at jeg har så lyst til å vise dere det jeg tester!! Jeg synes det er så moro å dele mine opplevelser med dere, men jeg beklager om det blir lite blogging om mitt liv. Idag skal jeg møte kjæresten, og tar med meg kameraet mitt - kanskje det blir noen bilder, kanskje ikke. Kameraet blir i allefall med :-) Ser dere forresten at jeg har fått meg påfyll av vipper? Flinke Sylwia som gjorde det, og hun har utrolig billig etterfyll! Jeg elsker det ♥

Vi blogges senere ikveld, ha en herlig dag!!
Jeg har ikke ord. Dette må deles - vær så snill. 

Om du ikke får se videoene her fordi de er aldersbegrenset, kan du se alle HER på peta..

1. Circuses

2. Factory Farming

3. The Dairy Industry

4. The Down Industry

5. Animal Testing

6. Puppy Mills

7. The Fur Trade

8. Horse Racing

Del videre, vær så snill.
/sponsede produkter/

Hei alle sammen ♥ Jeg mottok nettopp mange herlige produkter fra Hudakutten.no, og har gledet meg så mye til å vise dere alt - og blant annet nyheten Kissing Elixirs! Jeg har sett masse bilder av disse produktene på Hudakutten sin Facebook side, og var superspent på å prøve det ut selv! Nå har alle produktene under en fast plass i min veske, og jeg er såå positivt overrasket over disse produktene! 

Kissing Elixirs er en serie med 100% naturlige leppomader, vanilje parfymer og munnspray! Jeg elsker alle variantene, og som jeg sa ble jeg veldig positivt overrasket over produktene. Ikke bare kom disse i utrolig søte og fine pakninger, men de fungerer faktisk super bra! Jeg er så svak for fine pakninger, god fargebruk og ikke minst fint design på beholderen - åguud disse er så fine å se på! Får spørsmål omtrent hver dag om "Hva er det du har der?!" haha! Kissing Elixirs er som sagt 100% naturlig, og gjør deg klar på 1-2-3 til et perfekt kyss med deres long-lasting Cinnamint leppomade, og gode munnsprayer! Hudakutten er de eneste i Norge som har fantastiske Kissing Elixirs nå, og jeg anbefaler dere å sjekke ut hele sortimentet deres HER! Bla nedover for å få mer informasjon om hvert enkelt produkt ♥♥


All Natural Lip Balm Cinnamint

My new addiction! Dette er en long-lasting lip balm som gir kjempe god fuktighet og etterlater dine lepper silkemyke! Den inneholder rèn peppermynte og kanel-extract for en "refreshing sensation and scent"! Jeg har faktisk bare glemt alle leppomadene jeg har etter jeg fikk denne, definitivt den beste leppomaden jeg har prøvd!! Kissing Elixir's produkter er som sagt 100% naturlige, og denne inneholder også blant annet "Beeswax" og Avocado butter for å gi næring til dine lepper. The "Cinnamint" Lip Balm har rikelig med vitamin A og C i seg, noe som er et stort pluss! Den smaker også kjempe godt, og er naturlig søtsatt med stevia som er et kalori-fritt alternativ til sukker. Kan virkelig ikke beskrive nok om hvor god denne er, dette må oppleves!

Du kan få verdens beste Lip Balm HERAll Natural Breath Mist Cinnamint 

100% naturlig breath mist for en kysse-god ånde på 1-2-3! Check! Denne har faktisk både jeg og kjæresten brukt helt siden jeg fikk den, han liker den like godt som meg! Med denne frisker du opp ånden på et blunk, og får en herlig blanding av kanel og mint smak i munnen. Denne er faktisk kjempe god! Vanligvis pleier munnsprayer smake alt for sterkt eller rett å slett ikke godt, men med denne har du "no-worries". Denne har også i likhet med alle de andre produktene mine fra Kissing Elixirs, en fast plass i min veske! Denne bruker jeg når som helst, etter en matbit, før et kyss, eller kun fordi det smaker godt - uansett er du klar for hva som helst så lenge du har denne i din veske ♥ I love it!

Denne får du HER

Verdens søteste Kissing Booth får du HER (mer om begge produktene under)"LOVE" Pure Vanilla Perfume ♥ 

Helt siden jeg var liten jente elsket jeg alt med vanilje - og særlig lukten! Jeg har faktisk tenkt fler ganger "Kan det ikke komme en super vaniljeparfyme så jeg kan gå rundt å lukte vanilje?" Nå kan jeg det! Denne lille herligheten som tar bitte-liten plass i vesken er perfekt for å freshe opp lukten din. Denne lukter deilig vanilje, og man trenger ikke mye for å lukte godt. Akkuratt som Breath misten og leppomaden, er god lukt like viktig dersom du skal få et fresht, deilig kyss! Denne er også nå med over alt, og jeg får komplimenter når jeg har rullet denne på halsen. "Lukter det vanilje her?" Hehe, det er bare meg! For å være mer nøyaktig har denne faktisk en duft av 100% naturlig Madagaskar vanilje og Tonaka-bønner! Madagaskar er et eksotisk sted jeg har drømt om helt siden jeg så filmen som liten (hehe), og kan tenke meg det er noe spesielt med vaniljen derfra! Herlig duft for et herligt kyss!

Denne søte-saken får du HER!

All Natural Breath Mist - Mint Vanilla ♥ 

Enda en 100% naturlig Breath Mist, og denne er min absolutte favoritt av Breath mistene. Den rosa i Cinnamint over er utroolig god, men som dere har fått med dere er jeg svak for vanilje! Jeg har gjerne med meg både Cinnamint og Mint Vanilla i vesken uansett Du trenger èn sprut for å få en frisk, deilig ånde som gjør deg klar til et kyss. Jeg kommer virkelig ikke over hvor gode disse produktene er, og heller ikke hvor utrolig søte dem er!! Alle produktene består av babyblå og babyrosa med gullskrift, og tror det er akkuratt slik jeg hadde designet noe om jeg skulle laget noen sukker-søte produkter! I love it! Denne fungerer akkuratt som Breath Mist - Cinnamint, og holder virkelig mål. Jeg elsker alt som er 100% naturlig, og jeg elsker nå Kissing Elixirs! Det perfekte kitet for en frisk følelse!

Denne får du HER!Blir dere fristet av disse søte produktene? Jeg er i allefall helt frelst. Når jeg våknet idag tok jeg meg en sprut av Mint Vanilla og et lag med All natural lip-balm Cinnamint, så deilig! Det er faktisk sykt hvor myke leppene dine blir, og at den holder på fuktigheten i så mange timer! Wow! Woow til alle produktene, disse er en sikker vinner - jenter!

Igjen, ta en titt HER for å se alle produktene fra Kissing Elixirs hos Hudakutten ♥

Anbefaler også å ta imot tilbudet "Vær sosial og spar 20% nå!" hos hudakutten, det dukker enten opp når du kommer inn på siden, eller så trykker du på "VIP OFFER" på venstre side! Da kan du spare mye dersom du skal bestille disse rimelige og gode produktene fra Hudakutten!

Ha en kjempe fin helg alle sammen!

 
Hei alle sammen! Dette blir et innlegg der jeg skriver både Norsk og Engelsk, for å nå ut til nettopp Norske og Engelske lesere! 

Som dere kanskje vet betyr hår alt for meg. Jeg har hele livet mitt vært opptatt av hår og i det siste har håret mitt blitt mye bedre! Jeg har prøvd alle mulige oljer, er forsiktig med håret og vasker det annenhver dag med en god shampoo og balsam. For noen måneder siden kom jeg over HairBurst.com der de selger hårvitaminer for mer glans, volum og lengde! Dette er jo en hver jentes drøm, og jeg har lett såå lenge etter dette! HairBurst holder til i UK, og baserer seg på rimelige og naturlige hårvitaminer som en ekstra boost for håret ditt! Hairburst har en instagram HER, der de daglig legger ut nyheter om salg, og "progress" bilder som kundene selv har lagt ut. Jeg kan virkelig ikke vente til jeg får min "One month supply" av Hairburst! Vanligvis er jeg veldig skeptisk til slike produkter som brått dukker opp, men Hairburst har blitt mye omtalt og har 215 k følgere på Instagram med flere tusen fornøyde kunder! Du kan også sjekke ut @HairburstResultsInstagram, der finner du før og etter bilder av kundene! PS: Produktet er klinisk testet og garanterer resultater!

De byttet faktisk navn igår fra Hairvits til Hairburst, og feirer derfor med hele minus 20% på alle varer med koden "HAIRBURST20" når du skal sjekke ut! 

Hva gjør HairBurst?

♥ Gjør at håret ditt vokser lenger og blir sterkere

♥ Gir næring til håret ditt 

♥ Gjør helsen til håret ditt generelt bedre

♥ Øker styrken til håret ditt

♥ Gir håret mer spenst og fylde

♥ Stopper hårtap

PS: Det er kun 22 timer igjen av salget, så her lønner det seg å kjappe seg! Jeg har bestilt en selv, og kommer til å poste før og etter bilder!


In English:

Hi! As many of you know, hair means A-LOT to me!! Hair has always been important for me, and since my "bleaching" accident in 2011 my hair has been getting a lot better, and I can officially say my hair is "normal" again! It's been a long journey with a lot of hair-oils, hair-treatments and a loads of different shampoo's and conditioners, and I've been really struggling to get a great length on my hair. I came across HairBurst.com a few months ago, and discovered their amazing All-natural Hair-vitamines! HairBurst's vitamins helps your hair to grow stronger - and longer! This must be every girl's dream, and I've been searching for so long for a product like this that is first of all legit, and natural + thousands of happy costumers! I started following HairBurst's Instagram (HERE) and saw all the great sales, updates and pictures of "In-progress" pictures of their costumers, and knew I had to have it!

HairBurst is a UK based, natural health supplements company, committed to delivering lasting results with affordable, healthy solutions to enhance and preserve your natural beauty! HairBurst use safe, natural ingredients in formulas that are clinically tested and proven. I'm usually very critical to vitamin/health supplements like this, but HairBurst has over 215 k followers on instagram, a safe and great web-shop and even another instagram account with results! (Check it our HERE). I can't wait to get my hands on my "One month supply"!!

What does Hairburst do?

♥ Growing stronger and longer hair

♥ Nourishing your hair from within

♥ Improving overall health

♥ Increasing hair strength

♥ Improving hair elasticity

♥ Stopping hair breakage

HairBurst changed their name from Hairvits yesterday, and celebrate the "Name change" with 20% off by using the discount code "HAIRBURST20" at the very last stage of checkout

Order from HairBurst.com NOW for longer, healthier hair from within ♥

PS: There are 22 hours left, so be quick!! I'm looking forward to getting my own bottle and to post the results here on my blog!
/reklame/
/sponset + testet/

Hei og god kveld! Nå har endelig tiden kommet for å anbefale/vise dere noen nye godsaker fra Hudakutten.no! For mine nye lesere, så er hudakutten min favoritt nett-butikk innen sminke og hudprodukter! De har masse gode produkter i sin nett-butikk og tar IKKE inn produkter som er testet på dyr! Dette er for meg et stort-stort pluss, og de pakkene jeg gleder meg mest til er dem fra Hudakutten ♥ Jeg har fått masse andre produkter som jeg skal vise dere snart også, men tenkte å først ta for meg neglelakkserien The New Black!

Neglelakk serien The New Black har nettopp kommet til Norge, og er å finne hos hudakutten! Når jeg først åpnet pakken falt øynene mine på disse lekkre fargene og den kule logoen!! The New Black baserer seg på "Stiler" innen neglelakk, der du får et sett som passer godt sammen for å få dine negler til å rocke! Du kan enten velge en søt look der du får foreksempel slik som mine med rosatoner og glitter, eller til og med svart neglelakk med "studs" som følger med som du limer på selv! Dette er kreativitet på høyt nivå, her slipper du tenke selv på hva som passer sammen eller ikke - for du får en perfekt match i din "The New Black" pakke!

Let's have a look ♥
Nydelig farge ♥

Jeg var så heldig å få med en "brosjyre" med masse bilder av de forskjellige variantene The New Black har! 
Du finner den HER!!

Jeg elsker fargene, blandingen mellom shimmer, glans og glitter, jeg elsker logoen - beholderen, rett å slett alt! Jeg snakker så mye om logoen for jeg er såå svak for fine, enkle logoer med et kult navn. Jeg tenker "Orange is the new black" med en gang jeg hører navnet, og jeg digger denne neglelakk-serien like mye som serien, haha! Jeg har faktisk kun positivt å si om neglelakkene jeg har prøvd, og jeg burde egentlig ha en del annet å si ettersom jeg er dårlig på å legge neglelakk, jeg opplever ALLTID at neglelakken flasser etter 2 timer, jeg er utålmodig med tørking og ender derfor ofte opp med hakk i neglene kort tid etter. 

Pro's about "The New Black":

♥ Lukter ikke super-vondt som andre neglelakker, opplevde jeg!

♥ Kjempe enkel å påføre, jeg trengte kun ett lag med fargen jeg valgte, og det samme med glitter-lakken!

♥ fine koster som passer seg godt til neglen, jeg foretrekker små koster.

♥ Designet (Again!!)

♥ Veldig fine fargetoner som passer perfekt til hverandre!

♥ Og selvfølgelig at jeg nå 8 timer senere sitter med plettfrie negler! 

Jeg er så fornøyd, og kommer garantert til å fortsette å kjøpe denne neglelakkserien, I love it! Ta deg en titt innom sortimentet av The New BlackHudakutten HER, for å se om du finner en ny favoritt! Jeg kan faktisk med hånden på hjertet garantere deg du ikke blir skuffet! Har du prøvd dette merket før?

 
Hei alle sammen! Som jeg skrev sist har jeg hatt mye å gjøre, blant annet medie-eksamen som jeg hadde igår, og drev med hele helgen! Mye stress, mye utfordringer og modeller som trakk seg, men også mange fine modeller som sitlte opp og det satt jeg veldig stor pris på! Tror nok ikke dere er så interesserte i å høre om aalt, men kanskje dere vil se bildene en gang i nærmeste tid? Jeg fikk jo trossalt 6 på Medie-eksamen!!! Helt sykt! De som hadde vært før meg fikk 2 og 3 ere, og til og med en 5. Jeg trodde jeg skulle havne på en 3 er, men mine bilder hadde så sterke historier og sensoren min sa til og med at "Jeg fikk frysninger av bildene dine, blir rørt, og har ikke sluttet å tenke på de siden den praktiske delen da jeg så deg redigere!" DA ble jeg glad! Når de sa det var en soleklar 6'er ble jeg helt satt ut, må inrømme jeg fikk tårer i øynene av så mye lykke på en gang! 

Så jeg har hatt utrolig mye å gjøre ja, men det har lønt seg! Dette året her har vært så fint, jeg fikk Luna, bestod teorien, får 6 ere på vanlige prøver og innleveringer, holdt fraværet nede og nå 6 på eksamen.. virkelig, nå er jeg stolt over meg selv! Deilig blir det med sommerferie om en uke, ågud jeg lengter etter late dager! Anyblog, så mottokk jeg noen spennende gaver idag som jeg skal blogge om så fort som mulig, men først ville jeg vise dere Mammas siste innkjøp til meg!♥

Herlig! Elsker å få nytt treningstøy, og den treningstightsen er bare gull! Kjempe deilig å gå med, valgte faktisk å gå med den på skolen idag. Fresh farge på toppen også!

Håper dere får en flott helg videre, så blogges vi imorgen ♥
Hei alle sammen! Unnskyld for mitt korte fravær, men nå er ting virkelig igang! Vi fikk temaet "Valg" på Mediaeksamen, og oppgaven ble helt utrolig vanskelig.. 4 deler, med forskjellige oppgaver. Igår tok jeg nr 4, som var bilder til reportasje/avis - det tok veldig lang tid og Andrea var kjempe snill som stilte opp som modell!! Lysmåleren fungerer ikke og har fått noen utfordringer som jeg kan ta opp på den muntlige delen av eksamen. Idag har jeg stått på siden jeg sto opp klokken 13 med å planlegge å ordne, og er først hjemme nå etter 4-5 timer med dokumentar foto.. Tenk dere alle disse timene, så skal jeg bare ha 5-10 bilder.. Nå ligger jeg her, har to oppgaver igjen som jeg ikke får gjort før Tirsdag, og det gjør meg frustrert... Er helt utslitt og vil egentlig bare sove, men nå må jeg se igjennom bilder. Jeg hadde ikke valgt foto på mediaeksamen om jeg viste hva oppgaven ble for å si det slikt. 

Dere får bare unnskylde meg de neste dagene, nå må jeg virkelig prioritere mine karakterer foran outfitbilder og slikt. Skal nok få blogget innemellom også, men håper dere skjønner meg :-) Håper alle får en super lørdag, jeg gleder meg mest til å sove!Har du hatt Mediaeksamen? Har du noen tips?Verdens diggeste frokost. Nutella, vaniljekesam, blåbær, blåbærsyltetøy & sist men ikke minst PANNEKAKER! Elsker når jeg tar meg tid til dette og får virkelig kost meg på morgenen. Nå skal jeg på skolen å levere min portfolio! Ha en kjempe flott dag alle sammen ♥
Hei alle sammen ♥ Tenkte å tipse dere om Blivakker sitt sommersalg! Blivakker er en av mine favoritt nett-butikker når det kommer til handel av makeup, shampoo & balsam, hudpleie og diverse. De har et utrolig bredt utvalg innen forskjellige kategorier og jeg gleder meg supermye hver gang jeg bestiller meg noe der ifra! Idag, 1 Juni, startet Blivakker sitt sommersalg, der det kommer nye tilbud HVER uke i hele sommer! Hvor flott er ikke det? Kjenner at jeg gleder meg til mye sommershopping denne sommeren, og kanskje både dine og mine favoritter kommer på salg om ikke så lenge? :-)

Samtidig som dine hverdagsprodukter er å finne på sommersalget, finner du også rikelig med produkter som passer ypperlig for nettopp - sommer

I sommersalget finner du blant annet:

♥ Et stort selvbrunings-salg HER

♥ Forskjellige nyttige produkter dersom du skal på Festival i sommer HER

♥ Et godt utvalg i reisestørrelser (Et must for meg som reiser mye!) HER 

♥ De har også 3 for 2 på alle hårprodukter HER

♥ Og opp til 30% på foundations HER

♥ Og 20% på alle parfymer HER

Blivakker.no har også alltid:

♥ Gratid frakt

♥ Gratis faktura

♥  Og rask levering 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sjekk ut Årets Sommersalg HER!!Blivakker har også for øyeblikket Lagertømming med inntil 70% Rabatt! Sjekk det ut HER

Her er noen favoritter jeg klikket frem fra det nye sommersalget ♥

1. HER - 2. HER - 3. HER

1. HER - 2. HER

1. HER - 2. HER - 3. HER


1. HER - 2. HER - 3. HER (Denne lukter himmelsk!!)

Håper dere får en super sommershopping hos Blivakker ♥ Har dere noen av de samme favorittene som meg? :-)

/reklame/

Her er noen av innkjøpene mine fra de siste ukene, og jeg er stor fornøyd! Jeg slo til på salg her om dagen, og bare elsker de nye produktene jeg har kjøpt meg. Spesielt Glo Minerals Pressed Base foundationen, for å si det slik blir det lenge til jeg går tilbake til flytende foundation igjen! Når jeg brukte flytende fikk ikke huden min puste, og jeg fikk rett å slett kviseutbrudd etter en dag med sminke. Har anbefalt dere foundationen fra Mac før, men dette må jeg nesten ta tilbake - eller det spørs jo på hudtyper.. Min andre fra Clarins som er ganske lett, får jeg ingen kviser av, mens Mac sin Pro-longwear får jeg utbrudd av. Så det spørs, men jeg er utrolig positiv og synes det er spennende å prøve ut mineral foundation i pressed pudder form! I love it ♥

Har du noen av disse produktene?
Hei! Idag stod jeg opp tidlig og tok masse bilder som jeg skal vise dere på bloggen snart! Jeg tok blant annet bilder av denne nyydelige kjolen jeg har på meg over, så denne får dere se mer av! Har også fått kjøpt meg noen produkter jeg har testet idag som jeg bare ELSKER! Tenkte stikke innom for å si hei, før jeg snart drar og fotograferer en kjempe interessang dame. Håper dere får en kjempe fin helg, så blogges vi snart! ♥
Bilder tatt av meg

Hei! Jeg har vært helt oppe i innleveringer, printing til portfolio i Foto og alt det greiene der - har faktisk tenkt på bloggen hver dag og sagt til meg selv at "nåå vanessa nåå skal du finne alle bildene du har tatt til bloggen å skrive et interessant innlegg!!" går desverre ikke alltid som planlagt, og derfor jeg spør dere ofte om det er noe dere savner eller vil se mer av på bloggen! Det føles ganske motiverende enn å bare vise dere produkter og klær jeg har kjøpt, og hvor mye skolen tar livet av meg. Skjønner dere? Haha. Anyway så er portfolioen klar, jeg var tidlig ute å printet bilder, dro til læreren på skolen på Mandag og fikk vite at 6 av bildene skulle ut.. Veldig kjipt, og har nå endt opp med en dårligere portfolio enn planlagt.

Idag fikk vi også vite eksamens temaet, men ikke selve oppgaven. Temaet ble "Valg".... alt for bredt spør du meg. Jeg valgte foto, så har noen, somebody, anyone noe tips til eksamen i foto eller ideer til temaet "Valg"? I såfall hadde jeg blitt utrolig glad! Har aldri hatt medieeksamen før, så er både spent og redd. Idag har jeg hatt en superlang og bra treningsøkt, og det passer GODT med 4 dager fri nå! Nyt kvelden, vi blogges senere!

 
Hei! For en uke siden var jeg på plass igjen hos Sylwia's Beauty Spot, og fikk fikset neglene mine. Sylwia er virkelig dyktig og kjempe flink med det hun gjør, pluss at hun er pratsom og kjempe søt! Jeg har lenge villet støpe på hvite negler, og har ønsket meg diamanter på! Sylwia gjorde det akkuratt som jeg ville ha det, og jeg er kjempe fornøyd! Perfekt lengde, pluss fine rosa "diamanter" på to fingre. I love it!! Prosessen tok ikke lange tiden heller, men Sylwia jobber nøye når hun driver med sitt arbeid - både på vipper og negler! Neglene sitter på som et skudd og det føles så deilig å ha lange, fine negler igjen - det får meg til å føle meg litt ekstra feminin. Jeg skal også på etterfyll av vippe-extensions imorgen, for som normalt med vippe-extensions, så detter noe av etterhvert. Heldigvis har ikke vippene mine falt av mye, så blir bare en bitte-liten påfyll for å føle meg ekstra fin :) 

Ta kontakt med Sylwia på 47672243 for å bestille time, eller ta kontakt på Facebook pagen hennes HER 

Hva synes dere? ♥

 
/sponsede produkter/

Hei! Beklager for sene oppdateringer, jeg var faktisk ute i 3 timer igår og tok bilder til portfolioen min med Steinar, en fotograf jeg kjenner som også er utrolig snill og har lånt meg studioet før til å ta bildene av Alice! Foto er et utrolig viktig fag for meg, og derfor gir jeg alt nå som portfolioen skal leveres!

Jeg mottokk igår en pakke fra Freebra of Sweden, der jeg fikk den populære S-style strapless bra, og et par Feet-savers! Det var meningen disse skulle komme før 17 mai, men tollen hadde vist åpnet pakken min så derfor tok det noen få dager ekstra å få pakken! Jeg er kjempe glad for denne pakken, for er det noe jeg virkelig synes ødelegger et antrekk må det være bh-stropper. De bare er der, og forstyrrer hele antrekket. Sliter du med det samme, passer Freebra sine 100% silikon bher for deg! Jeg ble her om dagen "lurt" på Lindex, jeg forklarte damen i butikken at jeg har en sykt gjennomsiktig kjole, riktignok Kardashian kjolen min, og at jeg trenger både nipple covers og truse som absolutt ikke syns. "Du må i allefall ta hvit! Disse garanterer jeg deg ikke synes igjennom, ta den!!" Så jeg tok den. For å si det slik så det ut som jeg heller gikk med truse enn kjole - og etter hva jeg har erfart synes faktisk svart mindre enn hvitt under hvitt tøy! Nå blir det i allefall masse fine antrekk der jeg ikke trenger å bekymre meg for at en blå,rosa eller rød bh stropp skal ødelegge antrekket! Yay!!

Freebra of Sweden startet opp i 2005 og har over 200 "resellers" igjennom hele Europa! Jeg har tidligere sett merket på mange populære nettsteder som blant annet nelly, og har cravet en slik ever since! For oss jenter som har litt bryst kan det føles som et mareritt, eller være helt utenkelig å gå med kjole med åpen rygg! Slik har jeg følt det i flere år, og har prøvd flere silikon "bher" uten hell. Når jeg mottokk disse varene ble jeg rett å slett overrasket over hvor bra de var!! Min S-style satt som et skudd, og så utrolig fin ut under kjolen min! Freebra har mange forskjellige varianter av "Strapless bra's", i forskjellige farger og til og med størrelser fra A til E på enkelte varianter! S-style som jeg har, får du i halvstørrelser. Dette er noe jeg synes er utrolig bra, der jeg som flere andre vipper mellom bh størrelser og vet ikke alltid hèlt hvilken størrelse vi egentlig bruker. Bruker du en stor A, men liten B - tar du en A/B. Så enkelt er det! Haha. Bhene fra Freebra kan også brukes opp til 50 ganger! Amazing!

Let's have a look ♥

♥pink♥

Jeg bare elsker at produktene kommer i nydelige rosa innpakninger! Over her er mine Feet-savers, som jeg elsket fra sekundet jeg puttet de ned i hælene mine! Disse er av 100% silikon, som ikke beveger seg rundt i skoen, evt. hælene dine, og er utrolig komfortable! Disse passer til alle typer sko, og kommer til å bli flittig brukt! Har hatt bruk for dette så utrolig lenge, og endelig er de mine!

¨

Invisible!! Min S-style er komfortabel, sømløs, lett og tynn. En perfekt kombinasjon for oss som gjerne vil gå med åpen rygg! Dette er Freebra sin bestselger, og jeg har sjekket litt rundt på google og sett at utrolig mange elsker S-style og har kjøpt denne varianten flere ganger! I love it ♥

Du finner alle produktene til Freebra of Sweden nedover HER! De har en fancy nettside der du blar nedover og får informasjon, størrelse og bilder av alle produktene de har å tilby! I tillegg til S-style og mine Feet-savers, har de blant annet vanlige stroppløse silikon bher, crossback bher, push up pads, nipple covers og lifting/shaping tape! ♥

Har du hatt det samme problemet som meg?

Ha en kjempe fin dag videre! ♥

 
Hei! Denne uken har jeg hatt oppgaver å levere pluss trekkning til skriftlig eksamen... ingen i veren vg1 eller vg2 ble trekt! Jeg ble faktisk SUR fordi jeg ikke ble trekt i skriftlig, for da er det større sjangse for å bli trekt i muntlig.. Anyblog så tenkte jeg bare å stikke innom, skal til Sylwia snart å fikse neglene mine, innlegg kommer senere ♥ Så skal jeg møte fredrikke, kanskje shoppe litt og så hjem å kose oss :) Vi blogges senere, ha en kjempe fin helg!


Hei alle sammen! Jeg kjører igang med en konkurranse igjen, noe jeg synes er kjempe moro! Min secret obsession er smykker, selv om jeg sjeldent blir sett med det på bilder. Jeg elsker gull, sølv, store smykker, mindre smykker og selvfølgelig fargede smykker! Jeg mottokk to vakkre smykker fra Befresh, og velger å gi det ene til en av mine lesere! Jeg elsker dette smykket, det er stilfullt og passer godt nå som sommeren nærmer seg, og jeg synes dette smykket passer perfekt med en hvit maxi-kjole eller en for å bare booste opp et basic antrekk litt ekstra! Ta gjerne en titt på Befresh.no (adlink) der de har blant annet sko, vesker (min favoritt!!), accessories, kjoler og klær! Garanterer du finner noe fint der!

Dette er det superflotte smykket du kan vinne:

Tenk deg hvor fint dette blir til sommeren ♥

Det du må gjøre for å delta er følgende:

1. Like Facebook siden til Befresh HER

2. Følge meg på instagram (@vanesssamon) og like Facebook siden min HER

3. Etter du har gjort 1 og 2, kommenter at du er med + mailen din så jeg kan kontakte vinneren! 

Lykke til  ♥

/sponset behandling/

Hei alle sammen! Jeg er kjempe happy nå, ettersom jeg har fått ny kjole, nye sko og nå nye vipper til 17 mai! Dette er noe jeg har ønsket meg lenge, og derfor gikk turen til Sylwia's Beauty Spot i Torvbyen idag! Hennes "Beauty spot" ligger på headmasters frisørsalong i Torvbyen, og det som møter meg er et kjempe søtt lokale med fine rosa vegger, massevis av utstyr og en smilende jente! Sylwia er spesialist på Makeup og ble utdannet som Makeup-artist på Makeup Institute Stockholm i 2011. Hennes makeupjobber går i alt fra musikk videoer, photo shoots og fashion shows. 

Sylwia er en kjempe smart jente og ikke minst utrolig hyggelig, som tar seg tid til å fortelle kundene alt om behandlingene hun gir. Det var faktisk kjempe interessant at hun fortalte meg om alle kursene hun har gått, både for makeup og negl-design, utdannelsen hennes og praten gikk i flyt! Arbeidsomfanget til Sylwia er blant annet: naturlig makeup, dag og kvelds makeup, vintage glamour, brude makeup, fashion makeup, øyenbryns forming og farging, voksing, og semi permanente øyenvippe-extensions, nemlig det jeg har fått! Som jeg sa fortalte hun meg mye om forskjellige typer produkter hun bruker til vippe-extensions, og de forskjellige metodene hun gjør. Jeg ville gå for en litt mer naturlig look, men at det allikevel blir volum og lengde på vippene. Hun har både mink-vipper og silke-vipper, da mink blir mindre brukt grunnet "pelsen". Jeg ble også superglad da jeg fikk vite hun er imot at pels brukes i slike produkter! Hun er også en av de som startet med vippe-extensions tidlig, før det ble populært - så her har du en sikker vinner!

Behandlingen varte i 2 timer, men føltes ærlig ut som knapt 1 time! Sylwia er kjempe hyggelig og vi hadde masse å snakke om! Behandlingen er helt smertefri, du kan enten sove eller snakke mens behandlingen pågår. Jeg kjente ingenting av behandlingen, hadde øynene lukket og var super spent på resultatet hele veien. Hun var tydelig og forklarte hva hun gjorde og hvilke produkter hun brukte når hun renset vippene mine, hvilket lim og hva vippene heter, rett å slett alt! Jeg gikk ikke ut derifra med spørsmål. Fikk også med meg et ark med Do's and Dont's og en helt ren børste til å børste vippene med!

 


 

Jeg fikk metoden 3:1 med silkevipper til mine vipper! Silkevippene er så utrolig myke og deilige, hun har alle tykkelser og også opp til 80% silke i enkelte vippe-sett! Hun utfører også 3D og 4D vipper som er blitt ganske populært, samt mer naturlige metoder. Du kan fortelle henne hvordan du vil ha, så fikser hun dette lett. Grunnen til at jeg valgte 3:1 metode er fordi jeg ville ha det naturlig, samt litt tykkelse og lengde!

Sylwia har to facebook sider der hun poster innlegg om priser, konkurranser og bilder! Hun har også instagram der hun heter Sylwcia_makeup!

♥Sylwia's beauty spot sin Facebook side finner du HER

Sylwia Makeup Artist siden finner du HER

Du kan komme i kontakt med Sylwia gjennom facebook sidene hennes, mailen hennes: Sylwiabeauty@gmail.com, eller sende henne en melding på: 47672243!

Jeg er kjempe fornøyd, jeg føler meg så mye freshere og gleder meg til å fortsette med påfyll og forhåpentligvis ha vippe-extensions lenge! Jeg anbefaler å ta turen til Sylwia for en hyggelig prat og ikke minst et vakkert resultat!

Er du russ får du forresten 15% rabatt frem til 17 mai! 

Hei! Som dere vet var jeg i konfirmasjon i helgen, det var kjempe koselig! Har ikke spist så mye på lenge, utrolig mye god mat og kaker + kjempe fint pyntet til beste Nathaniel. Han er 3 meningen min, men mer som søskenbarn tenker vi da. Jeg legger ut flere bilder fra konfirmasjonen senere, tenkte bare å vise dere min nye kjole fra Kardashian Kollection for lipsy! Jeg elsker den, virkelig! Ikke for lang, og ikke for kort - helt passe. Har også fått nye sko! :)

Hva synes dere om antrekket?
Hei alle sammen! I skrivende stund sitter jeg på Gardermoen, snart klar for å gå ombord i flyet til Ålesund. Jeg skal i konfirmasjon imorgen, og det har vært en utrolig lang dag - så her sitter jeg med migrene og supertrøtt fra å stå opp så tidlig. Denne helgen får jeg ikke sovet mye heller, tyypisk! Men satser på at det blir en koselig konfirmasjon imorgen og gleder meg veldig til å se familie! Noe annet er at headeren min ikke vises når andre går inn på bloggen, det skal fikses snart! Jeg prøver å få kontakt med hun som lagde headeren for meg, for bildet har blitt slettet fra bildeserveren av en eller annen merkelig grunn. Så om dere tror bloggen min har klikket fordi den er helt hvit, bla litt ned så ser dere resten av bloggen! Forresten, kan alle som gidder gå på "wanties" innlegget under og trykke på sheinside linken? Jeg skal prøve å få 100 personer til å gjøre det, og om det skjer lover jeg en konkurranse!! Hihi. 

For å fylle ut innlegget tok jeg meg en rask-rask tur i photoshop og smalt sammen et bilde av meg og majla og et aldri så-lite selfie. Yay for duckfaces! Ha en fin kveld og helg videre.
/innlegget inneholder linker

Hei! Idag følte jeg for å titte litt rundt på klær, og forelsket meg helt inne på Sheinside (adlink)! Sheinside har vel dere fleste hørt om, og jeg har lenge hatt veldig lyst til å få meg noen godsaker der ifra. De har kjemep fine klær som kler en hver person! Virkelig, de har alt. Elsker du floral print så har de hundrevis av klær med det på, elsker du tegneserie print så har de også masse av det. Du finner også look-alike designer kjoler til en veldig rimelig pris! Jeg synes det faktisk er sinnsykt billig der, i tillegg til at alt er så utrolig fint! Jeg fant faktisk hele 14 plagg jeg gjerne skulle hatt 'In my closet', sjekk det ut under!

♥Trykk på linkene for å komme til produktene♥

1. HER - 2. HER - 3. HER

4. HER - 5. HER - 6. HER

7. HER - 8. HER - 9. HER

10. HER - 11. HER - 12. HER

13. HER- 14. HER - 15. HER

Var ikke disse plaggene bare helt stunning? Mine absolutt favoritter var spesielt nr. 3,5,6,8,11 og 13! Igjen, helt sykt hvor mye utvalg de har! Du finner også mye fine klær på salg, pluss smykker og masse annet fint ♥ Ta en titt da vel!

Trykk HER for å sjekke ut Sheinside sitt salg! 

Likte du favoritt plaggene mine?


/bilder tatt av meg/

Jeg drømmer om New York hver eneste dag! Jeg vil så veldig tilbake!! Menneskene, luktene, stemningen, været.. alt var fantastisk! Menneskene var så mye mer hyggeligere der. Når jeg og Kaja gikk og snakket på gaten kom folk bort og spurte hvilket språk vi snakket. Jeg fikk komplimenter hver eneste dag! Det var en drøm å være der, og jeg gleder meg så mye til neste gang. Vanessa loooves NYC

Hei og god morgen! Nå er jeg på skolen og har foto, fått en ganske tricky oppgave og skal jobbe med den nå. Jeg stakk også innom for å fortelle dere at Todiefor konkurransen er avsluttet, og vinneren blir kontaktet på mail! Gratulerer! Idag skal jeg komme meg hjem, selge noen sko til Khadija så rett på trening. Deretter blir det "prøve" eksamens forbredelse og lage blant annet en film og maaasse annet.. neste uke blir det trekk til eksamen, grueer meg! Nei nå får jeg slutte, haha. Ha en kjempe fin dag alle sammen!

Jeg tok forresten bildet over for en uke siden, hva synes dere? Jeg likte det kjempe godt, bortsett fra at det er overeksponert. :)hits